Össze fogok omlani, érzem. Irna nekem valaki? Nem tarthatom meg a harmadik babám
Támaszkodj a párodra és foglalkozz sokat a két kicsivel! egy ideig nagyon nehéz lesz neked,de túl fogod magad tenni rajta,csak idő kell! legközelebb legyetek óvatosak,hogy ne forduljon hasonló elő...
Kitartást és sok lelki erőt!
nagyon nehéz helyzetben vagy,de a legjobb,amit tehetsz,ha elveteted a babát.
ha így látod,és a leírtak alapján tényleg nem ideális semmilyen körülmény miatt a babavállalás,akkor sajnos ezt kell tenned.
erősnek kell lenned!
a másik két pici miatt!
Ne vedd bántásnak, de azt hogy fogja kibírni a házasságod, hogy azzal a tudattal kell tovább élned, hogy a férjed "miatt" kellett elvetetned a babát? Ne érts félre, én nem vagyok abortuszellenes, de valahogy ez jutott az eszembe, amikor a kérdésedet olvastam.
De tényleg gondolj a két kicsire, és légy erős!
Hát ez tényleg nehéz lesz,de nézd a másik két gyerekedet!
Én azzal nyugtatnám magamar,hogy mivel antidepresszáns szedsz,ami igen kőkemény gyógyszer,nem igazán szedhető.Én 2 hónapig szedtem,de abba hagytam a mellékhatásai miatt.S most újra pokolian érzem magam.
Tudom ez egy nagyon nehéz döntés lesz,de hallgass a szívedre.Nagyon nehéz lenne 3 aprósággal.
Bár én biztosan megtartanám!
Minden jót s majd írj,hogy döntöttél!
4 gyerkőc anyukája
a barátnőm is antidepresszáns mellett lett terhes, az még nem ok az abortuszra. Neki azt mondták, semmi baj, nyugodtan megtarthatja, mert egy csomó antidepresszánst lehet szedni terhesség alatt.
Nekem volt már abortuszom és azt mondom, hogy sosem leszel túl rajta. :-( Nagyon nehéz
Tavaly én is hasonló szituban voltam, antidepresszáns nélkül mondjuk, meg nekem nagyobbak a "nagyok" de mi megtartottuk. Hát marha nehéz...semmi segítségünk, lóg a belünk kb.csúnyán fogalmazva...lehet hogy évek múlva majd haj de jó lesz nekünk de gyanítom hogy ez a hatalmas felelősség mindig nyomasztani fog és rengeteg energiát igényel, amit én jelenleg úgy érzek, a 2 nagyobbamtól veszek el!! Borzasztó érzés. Szóval akármennyire is rossz az abortusz egy szavaidal élve pocsék házasságot az tönkre tenne még jobban, a mi házasságunk jó volt, és jó, de mindketten iszonyatosan ki vagyunk merülve a férjemmel, a túlélésre játszunk mind érzelmileg, mind a hétköznapokban.
Úgyhogy ebbe is gondolj bele, hogy a nagyobbjaid is milyen irtó kicsik még.
:((
Egyébként nagyon sajnállak, bárhogy döntesz nehéz lesz:(
Amúgy én is spirál mellett maradtam babás harmadjára:(
Szia!
Teljesen igazad van!Majd írj,hogy mi történt veled!
Én 2,5 hete elhagytam a gyógyszert!Nehezen tűrőm,de megpróbálom.Ha rosszabb visszaveszem.
Neked pedig minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!