Össze fogok omlani, érzem. Irna nekem valaki? Nem tarthatom meg a harmadik babám
Rendben!
Majd írok én is.
Fel a fejjel s kitartás!
Nekem is 2 kicsi gyerekem van, és mindíg azt mondtam h biztos nem tudnámelvetetni a gyerekem, ám ahogy belekerülsz a tényleges helyzetbe sokszor máshogy döntesz mint a nem éles helyzetben....
A hosszú hétvégén nálunk történt egy kisebb baleset a védekezésben és azóta azon imátkozom hogy ne hogy terhes legyek mert IDEGILEG!!!! nem bírnám(amúgy a ciklusom vége felé tartottam tehát elméletileg nem nagyon lehet gáz, de ott van az a pár %)....nem bírnék el egy 3 babával...már most is teljesen kész vagyok
Én most tervezem valami nyugtató bevezetését mert egyszerűen úgy érzem megőrülök(bezártságtól, attól hogy egész nap nekem kell helyt állni, fáradságtól, hisztiktől)......olyan fura hogy 1 gyerekkel tök jól el voltam....most meg szenvedek mint a kutya pedig szeretem őket,de jelenleg pocsék anyánakérzem magam.....most hétvége után szó szerint rettegtem h egyedül kell velük maradnom.......
Szóval én megértelek...bennem is ott lenne hogy szeretném s hogy hogy onthatok ki egy életet...melette ott lenne hogy nem bírnám idegileg, hisz a 2őt is nyögvenyelősen "bírom",,,,,,,rémes ez az egész....Fel a fejjel!!!!Kívánok Minden jót Neked!!Haszeretnél privit írni vagy csak beszélgetni írj nyugodtan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!