Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hordozót használjak?

Milyen hordozót használjak?

Figyelt kérdés

Bevallom, pólyát nem szeretnék, mert azt olvastam, hogy nem tesz jót a babanak, bar konnyebb a mamanak.

A megköthető/csomózható hordozótól félek, hogy mi van ha rosszul kötöm meg, a párom is fél tőle.

Kengurut akkortól lehet, amikor már ül a baba.

Mózeskosár az lesz, de valami olyat is szeretnék, ahol "közelebb lehet" hozzám a pici, ha netalán nem aludna.

Ha van valami javaslatotok, akár linkkel is, szívesen venném!

Köszönöm

2008. okt. 6. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire gondolsz,én először is ajánlanám a szopipárnát.

[link]

Vagy a 0-13kg-os autóülésben is tudod hordozni.

Vagy a kókuszbetétes pólya se rossz szerintem.

[link]

Remélem segítettem egy picit!

2008. okt. 6. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi vettünk kókusz pólyát,abban nincs lekötve a keze nagyon szerette,mert a babák még félnek a nagy űrtől körülöttük,ugye mert az anyaméh is közre fogta..mi is utólag vettük meg és nem bántuk meg.Én hordozó kendőt használok és imádja-nandu.500ft ért voltam egy tanfolyamon ahol megtanítottak két kötést.Rém egyszerű használni sokkal egészségesebb a babának mint bármi más és totyogós korig használhatjátok,nem úgy mint a kengurut amitől már 7kilós baba súlyánál leszakad a hátad..a barátnőm épp erre panaszkodik-annak idején nem hitt nekem,na mindegy,szóval én ezeket ajánlom.sima pólyát én sem vennék.
2008. okt. 6. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:

szopiparnam reg van, mar most sokat segit, de mar megbocsass, nem hiszem,hogy abba lehet hurcolaszni a gyereket (pl hazavinni a korhazbol)

Pólyát semmiképpen sem szeretnék, ezért keresek más módszert.

Igen, olyasmit szeretnék, mint a kendő, csak olyat, amit nem nekem kell megcsomózni, és tudom benne vinni a babócát!

Tudom, hogy meg lehet tanulni a hordozókendő koteset, es csak jót hallottam róla, de félek tőle, na.

2008. okt. 6. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Második író vagyok,ne félj tőle!de tényleg a nandu kendők olyan anyagból vannak amik nem csúszósak.Ha te azt megkötöd az nem csúszik ki tutira,amire inkább oda kell figyelni,hogy jól kösd meg és ne élegyen benne ferde a baba,mert különben nem kényelmes nek.Mi olyan 5-6hetesen kezdtük el használni,én is féltem először tőle,hogy ,hogy fog menni,mert ráadásul nekem kutyát is kell sétáltatnom,de itthon próbálgattam .Kb 4jére mikor beleratam már tudta mi jön és mire leértem vele a házból,húzta is a lóbőrt,és egyáltalán nem érzem,hogy 6kiló van a hasamon...A kenguruk ezért nem jók,mert gyakorlatilag ott csak magadra akasztod a babát,de nem rajtad fekszik.Én a mini manó bababolt honlapján néztem ki a tanfolyamot és mentem el,nekem akkor már volt kendőm,de ha félsz megvenni előre ,menj el-ott adnak kendőt neked is amíg tanulsz és vehetsz is a végén ha melette döntessz.Én 6000ért vettem.Egy dolgot javaslok,hogy a legnagyobbat vedd!Az LL méretet,mert azzal leghet a legtöbb kötési módot megcsinálni,de ott mondani is fogják.Én kicsi vagyok-jó most még le sem ment a szülési súly kb 76kilo vagyok,de nem nagy rajtam a kendő,hiába tűnik először nagynak.Mire azt megkötöd pont jó lesz,nem beszélve arról ha a papa is hordani akarja akkor nem árt a nagy.Én A keresztezett kötéssel szállítom,tehát arccal felém van a baba,mellkasomnál fekszik a baba,de sztem ez a legjobb és később ha nagyobb lesz,mindenképpen kell a nagy méret,mert nem tudod megkötni a kendőt.Amúgy adnak használati útmutatót is hozzá-.Én már annyira profin nyomom a dolgokat,hogy babakocsival sétáltatok kutyát-na gondolhatod attól,hogy féltem mikor rohangál össze vissza,de már tökre megtanultunk közlekedni és nagyokat sétálunk miközben a baba alszik.Mi nem szeretjük a babahordót annyira nehéz a férjem is gyűlöli-pedig chicco,de már alig várjuk,hogy sima autósülés legyen neki,csak tanuljon meg ülni a drágám hosszabb ideig.A mózessel az a baj,hogy kevés ideig jó neki és utána csak pakolássza az ember a kosarat.Hát remélem tudtam segíteni és tényleg ne félj tőle ,mert nagyon jó dolog.Keress rá a neten a kendőre sok hasznos dolgot lehet olvasni róla.
2008. okt. 6. 18:05
 5/6 A kérdező kommentje:
valami olyasmit szeretnek mint a kendo, csak ossze van varrva.. lattam mar, csak en marha nem mentettem el a cimét.. meg az ebayen is lattam ilyen rugalmas hordozókat, van mas opció is, nem csak ez a harom, erdekelnenek.. rendes vagy, hogy batoritasz, csak..nagyon kis nyúl vagyok ehhez a csomozós dologhoz
2008. okt. 6. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg a www.babakozelben.hu-t
2008. okt. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!