Lábzsák vagy bundazsák? Nem tudok dönteni, leírom a helyzetet és tapasztalt anyukák válaszát várom.
Adott egy 13 hos baba, 2 eves meretekkel. 86 cm es 13 kg.
Van egy Abc Design Cobra babakocsink, amihez a baba pléd nem valt be.
Mit tegyek? Vegyek labzsakot hozza es overallal kiscipovel hordja?
Vagy ruhazzak be egy bundazsakra?
A bundazsakkal az a gondom, hogy abba majdnem teljesen be van bugyolalva gyerek, max az arca van kinn. Szerintetek elviselne egy ekkora baba ezt?
Mondom 2 eves meretekkel rendelkezik. Meg nem jar, csak kapaszkodva lepeget.
Nem tudom, milyen bundazsákot néztél, de a miénkből az egész felsőteste kint van.
Elméletben össze lehet ugyan húzni kapucnira a tetejét, de gyakorlatilag ülő babánál az kivitelezhetetlen. Ellenben alulról is védi, olyan mint egy szőrös üléshuzat és egy pihepuha takaró kombinációja.
A 15 hónapos kislányom a reggeli -3-ban harisnya+body+overál+csizma kombinációban ült benne. Nagyon "irigyeltem", mert közben megfagytam farmer+nagykabátban mellette.
Miért, az ilyenbe úgy kell? :) Beülteted a gyereket a kocsiba és addig húzod fel a zsák cipzárját, amíg akarod. Nem cuppan, nem szorul, ugyanúgy szabadon mozog, mint egy "lábzsákban", csak épp a popóját és a hátát is védi.
De mibe kerül elmenni egy bababoltba, ha már képtelen vagy elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!