Egy 8 hónapos baba kaphat normális krumplifőzeléket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, tennék bele pirított hagymát és habarást is. Liszt, tejföl már mehet, a hagymán vacillálok:-(2010. ápr. 30. 09:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha tejföltöl ,lisztöl nincs semmi baja akkor a hagymától sem lesz.
2/6 anonim válasza:
nyugodtan adhatsz neki már hagymát is :) inkább a tejföl az amivel még várni kéne egy-két hónapot
3/6 anonim válasza:
Rosszul gondolod! Tejfölt nem kaphat 1 év alatt! Hgymát kaphat 8-9 hósan. A liszt meg a te döntésed,hogy adsz-e neki.
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem a hagyma a gond, hanem a tejföl. Azt általában a tej után szokták bevezetni. Gondolom tehéntejet még nem adtál neki.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor tejfölt csak a miénkbe teszek:-) Tejet nem kapott, csak joghurtot azért gondoltam, hogy tej-tej:-( Lehet, hogy kefirrel habarom be:-) Köszi a segítséget, és szép napot:-)
Gy
2010. ápr. 30. 09:42
6/6 anonim válasza:
8hónapos kortól: vörös és fokhagyma sütve vagy főzve,natúr joghurt,kefir,túró,sajt.
1éves kortól:tehéntej,vaj,tejszín,tejföl,kecsketej,és kecskesajt,juhtúró,juhsajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!