Köteles vagyok minden alkalommal beengedni a védőnőt, ha jön?
Figyelt kérdés
Rendszerint 11-12 óra között jön, amikor szoptatok. Eddig mindig ajtót nyitottam. A pici (3 hónapos)rossz néven veszi, hogy megzavarják az evésben és sír. Ezt a védőnő meg is jegyezte, hogy sokat sír. Mondom persze, mert most evett. Próbáltam már neki célozni, hogy ne ekkor jöjjön, de úgy látszik nem érti meg, vagy kimegy a fejéből.2016. nov. 23. 13:57
1/4 anonim válasza:
Erre nem célozgatni kell, hanem megkérni hogy jöjjön előbb vagy később mert akkor eszik a gyerek, és nem tudsz legközelebb ajtót nyitni.
Azzal, hogy most nem nyitod ki, sokra nem mész mert majd visszajön másnap. Jobb inkább megmondani egyenesen.
Egyébként, ez úgy működik hogy a védőnőknél van egy lista, hogy kihez megy aznap mert az ő munkaideje is véges, és hogy ne kelljen keresztül-kasul járkálni a városban, úgy osztja be hogy mindenhova eljusson. Ezt azért meglehet érteni.
A főiskolán a védőnőkkel tanultunk két évig, így igen sok védőnő ismerősöm van.
2/4 anonim válasza:
Nem egy regi rokon/ vendeg/ ismeros h celozgass, nehogy megbàntsd. Mondd meg egyenesen, mikor is jöjjön. Pont
3/4 anonim válasza:
Mondd, hogy van egy kérésed: a továbbiakban ekkor és ekkor jöjjön. Meg fogja érteni és mindenkinek jobb lesz.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg neki udvariasan, hogy ha lehet előbb jöjjön, mert már kialakult a napirendje a picinek és pont etetésidőben jön mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!