A babám 10-hetes lesz kedden és már 2-hete átalusza az éjszakát, normális ez? Ha éhes lenne felkellne úgye?
Szia. Az én kislányom 11 hetes és egy hete alussza át ő is az éjszakát, pont így ahogy te írtad. Persze, hogy normális, ne izgulj. Felkelne ha éhes lenne.
Jó babázást.
Köszönöm a gyors választ.
Neked is jó babázász.
Óh, de jó lenne, ha nekem is ilyen problémám lenne. :)
Szerintem örülj, hogy ilyen sokat alszik a babád. Nincs ezzel semmi baj. Azt jelenti, hogy nappal eleget eszik és így éjjel is szépen, nyugisan alszik.
Jó pihenést mindkettőtöknek!
Szió!
Az én lányom is 8 hetes kora óta alussza át az éjszakákat, és ő is 10-11 órát alszik. Reggel kipihenten ébred, és nem reszket az éhségtől. Szerintem mivel egész nap eleget eszik, ezért nem kel éjszaka. Biztos, hogy nálatok is ez a helyzet. Ne aggódj, inkább örülj neki, hogy ilyen ügyes babád van, és hagy téged aludni!!! Persze azért azt meg kell jegyezni, hogy egy ügyes baba, egy ügyes anyuka eredménye! :)))))
Boldog babázást!!!
Köszönöm mindenkinek a gyors választ.
További jó éjszakát és babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!