Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hová adják az oltást ami a...

Hová adják az oltást ami a pneumococcus (lehet, hogy nem így kell írni) ellen van?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a 2 hónapos oltást combba kaptuk, azt elég jól viselte a kisfiam, a 3 hónapos oltást viszont fenékbe és nagyon sírt. Úgy tudom, hogy ez az oltás 4 db-os és olyan rossz lesz, hogy annyira sír.
2008. okt. 5. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is ugy tudom hogy 3+1 oltás ,és combiba adják!!A fájdalomról nem tudok nyiltakozni!!Mi is 2 hónaposak vagyunk, és feltétlenül beadatjuk!!
2008. okt. 5. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól írtad!

Orvos kérdése, hogy hova adja, combiba, popsiba is mehet, kicsit sem fáj, a fiatalurak kicsit jobban hisztiznek!:)

2008. okt. 5. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igaza van a második válaszolónak, a doki is mondta, hogy a kisfiam annyira nincs hozzászokva a fájdalomhoz, hogy csak hisztizett. Mindenképpen beadatjuk, az a kis sírás semmi az elkerülhető betegségekhez képest.
2008. okt. 5. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még pár ilyen :-) Amúgy minél kisebb, annál könnyeb az ilyen oltásokkal. A nagyobbaknak már vannak rossz emlékeik, és már előre hisztiznek sokszor, meg utána is, amikor már rég nem fáj. Nálunk a gyerekorvos mindent combba ad, volt már olyan oltás, amit a kisfiam észre se vett, de olyan is, aminél éktelen ordításba kezdett. De szerencsére gyerekkönny hamar felszárad, két percig sír, de legalább elkerülünk vele esgy sokkal komolyabb betegséget. Én is be fogom adatni, most egy éves a fiam és nagyon örülök, hogy ingyen megkaphatja.
2008. okt. 5. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!