Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mamára bíznátok másfél éves...

Mamára bíznátok másfél éves gyereket és 3 hetes babát? Kb 2 óráról lenne szó.

Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudni! Millió dologtól függ! A nagyobbik személyisége, a kisebbik igényei (ha csak cicis akkor biztos nem hagynám még magára, mert abban a két órában is kellhet éppen, de ha cumisüvegből is szokott enni, akkor a mama meg tudja etetni, ha kell), nagymama személyisége (anyósomra en egy percig nem hagynám, anyámra csak ha nagyon muszáj, apukámra gond nelkul bármikor). Szoval ez egy olyan dolog, amit helyetted nem fogunk tudni megítélni.

Én egyébként kb egy hónaposan apukámnál hagytam a kislányom kb másfél órára de úgy, hogy előtte megetettem és elaltattam, mire visszaértünk még aludt, szoval észre se vette :) Én viszont baromi rosszul éreztem magam nélküle, szóval jó ideig utana inkabb sose szakadtam el tőle :) Szoval inkabb az a kérdés h te hogy bírod ha nincs veled? Én nem éreztem jol magam :(

2016. nov. 18. 06:03
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Anyukamra igen, 4 hetrs volt a kisebb mikor a ferjem unokatesoja eskuvojere mentunk ket etes kozott kb 3 ora volt.

Mire hazamentem aludt szepen:)

A nagyobbik is sokszor van anyuval

2016. nov. 18. 06:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan, hogy orvoshoz kellett mennem (ami persze jóval tovább tartott, mint reméltem) és addig az igen megbízható és gyerekek által sokat látott szüleim vigyáztak a kicsikre. De azért necces, mert ez pont az a korszak, hogy amíg az egyik még esetleg nem kiszámíthatóan kel és eszik, addig a nagyobb a legőrültebb dolgokra lehet képes, ha épp a kicsi miatt nem figyelnek rá. Szóval szórakozás miatt nem szúrnék ki ennyire anyukámmal/anyósommal.
2016. nov. 18. 07:57
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Ekkora gyerek szerintem szerencses esetben meg nagyon gyakran szopizik, en meg ennyi idore sem hagynam ott.
2016. nov. 18. 08:01
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Persze, masfel ora nem a vilag, lehet addig fel sem ebred.
2016. nov. 18. 08:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Tényleg mama-függő. Én anyukámra simán hagynám a kettőt (nekem 4 éves és 7 hetes van), ő ügyesen boldogul. Anyósomra semmiképpen, ő nem tudna koncentrálni - a nagyra vigyázott a nyáron és arra jöttem haza, hogy egyedül játszik a kislány az utcán, mert nagymama bement a házba a gyógyszereit bevenni (nem olyan gyógyszerek természetesen, amik az ítélőképességet befolyásolnák).
2016. nov. 18. 09:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Két órára bőven, 3 hetes baba jó eséllyel azt végigalussza. :) De ahogy a többiek írták, igen, ez mamafüggő, én rábíznám anyura simán, sőt, még tesóimra is. (Anyukák ők is, bőven van tapasztalatuk picivel)
2016. nov. 18. 10:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen! Ha olyan a viszony, és megbízható, meg tudja oldani a helyzeteket, akkor igen.

Az én anyósom ilyen. Speciel 3 hetes volt a fiam (igaz tápszeres), amikor a fiamnak nyílt nap volt az oviban. Apa üzleti úton, a Kicsit meg nyilván nem vittem volna 25 gyerek közé.

Semmi gond nem volt.

2016. nov. 18. 10:32
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
Egy rendezvény miatt biztos nem hagynám otthon a HÁROM HETES gyereket, mert minek? Eszembe se jutna. Fontosabb dolog miatt igen, ha olyan a mama, hogy rá lehet bízni. A kisebbiket mi majdnem négy hetese itthon hagytuk anyámmal, meg pár üveg lefejt tejjel, mivel a nagynak fellépése volt, és nyilván fontos volt neki, hogy mindketten ott legyünk. De egy plázás rendezvény kedvéért nem hagytam volna otthon...
2016. nov. 18. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!