Fülbevalót mennyiért lövettetek már be babátoknak? Nem szúrta hátulról? Mennyi idő múlva lehet kicserélni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 13:34
1/7 anonim válasza:
2500ft-ért Nem volt gond nem zavarta nem szurta és az orvoit 6 hét mulva kicseréltük.
2/7 anonim válasza:
3,5 hós volt a lányom, amikor belövettük a fülbevalót. Azért akkor, mert nagyon paráztam tőle. Ha tudom előre hogy ilyen jól viseli, már előbb belövettem volna. Nem piszkálta soha, észre sem vette, hogy benne van. 6 hét után ki lehetett cserélni másikra. Debrecenben lőtte egy kozmetikus 2000Ft-ért.
3/7 anonim válasza:
Budapesten lőtték 4000Ft-ért. Állítólag 6 hét után lehet kicserélni, most 1 hónapnál járunk.
4/7 anonim válasza:
Húúú...nálunk 600 Ft 2 lyuk ha fülbevaló nélkül!Ha azt is ők adják akkor 1000 Ft!És ezüst fülbevaló!
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor 2500 ft a belövésért, és 2500 ft a fülbevalóért jó áron van? Az én lányom már 10 hónapos lesz, és nem szeretném tovább halogatni, mert félek annál nehezebben viseli majd. A kozmetikus azt ajánlotta éjjelre ragasszam le hátul, hogy ne nyomja, ennek tényleg van értelme?
2010. ápr. 29. 13:48
6/7 anonim válasza:
Összesen 5000? Az elég sok. Nekünk lövéssel és fülivel együtt volt 2000. És nem mondta, hogy le kéne ragasztani. Szerintem kérdezz meg mást is, lehet olcsóbban megcsinálja.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányomnak 6hónaposan lövettem ki kozmetikussal,Bp-en a 22.kerben.2500ft volt fülbevalóval együtt.Nagyon rendes volt,még le is jegelte a kis fülcimpáját jégkockával(minden babának így csinálja):)Én nem ragasztottam le neki,6 hét után cseréltem ki,az első 5napban napi2-szer töröltem meg alkohollal a fülcimpáját(70%-os alkohol,amit a köldökcsonkra írtak annó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!