Hogyan osszam be az időmet baba mellett?
9 hetes a babám, már egyre kevesebbet alszik.Eddig se jutott időm semmire, most meg pláne nem.A házimunkát sem tudom sokszor elvégezni, pedig csak 2 naponta főzök.A ház romokban.Magamra is annyi időm van, hogy naponta kb 15 percet netezek, és egy 50 percet sorozatot megnézek, de úgy, hogy közbe általában szopizik a babám, vagy vasalok.
Ti is küzdetek ilyen problémával?Illetve tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tanulhatnám meg beosztani az időmet?Előre is köszönöm:)
Igen, most én is próbálkozok ezzel a babatornáztatóval, van ezen is sok lógó csörgő, plüssállatkák, de nem foglalja le...Meg az ágya felett levő forgó-zenélő játék se :(Ma is ráraktam a játszószőnyegre, és csak addig volt el rajta, míg ki nem mentem a szobából.De ha benn vagyok is max. 10 perc, aztán sír.Pedig nincs sokat ölben, nem szokott hozzá a babusgatáshoz.Nem tudom, miért nincs el egyedül...
De ha el is van, vagy alszik, valahogy akkor se sikerül végeznem semmivel.Nem tudom ugy felrakni főni a kaját, vagy takarítani, hogy végezzek mire megéhezik a kislányom.
Az biztos, hogy én is elég lassú vagyok, más fele annyi idő alatt megfőz,vagy kitakarít, mint én.(most a gyorsabb rendrakást gyakorolom).Csak idegesít, mert tényleg nem magamra fordítom a szabadidőm, nem fekszek le napközben aludni, habár hullafáradt vagyok, és mégse sikerül egy kaját megcsinálni, mire a párom hazaér a munkából:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!