Másnak is ilyen korán ébred a babája?!
Reggel 6-f7kor ébred de valamikor később (bar ez ritka). Nappal délelött alszik egy órát és délután kb 3 fele egy órát. Mitől van? Utána meg leborul a feje 10óráig :)
Tudok valamivel segiteni rajta ill magunkon?
Na én egy ilyennel már kibékülnék! :)
Bennünket a 7 hónaposunk 5-fél 6-kor ébreszt.
Szia!Igen,azaz nem,mert már 5-kor felébred.
Segíteni nem tudsz,hiszen ha valaki nem álmos,hát nem alszik.Illetve ha igazán elfárad,akkor muszáj aludnia.
Bírom,amikor jönnek a tanácsok,hogy "altasd el,ébreszd fel..." mintha egy kis robot lenne a gyermekem.
Szerintem nem kell beavatkozni,ők érzik,mikor minek van az ideje.
-mg
Köszönöm azoknak akik normalis választ adtak (hisz erre volt szükségem). Nem a megjegyzésekre voltam kiváncsi. Az ilyenek kiméljenek és töltsék el máshol az idejüket.
Megnyugodtam hogy létezik ilyen alvó baba :) igy jártam. Akkor majd igy intézem a napom :) Azt hittem esetleg a világossággal tudok valamit segiteni neki reggel, hátha attól jobban alszik reggel.
Én vagyok a 15 hónapos, Nappal együtt kelő kiskópé anyukája.
Nálunk zökkenésig le van engedve a redőny, korom sötét van akár napközben is, ha akarom, ettől függetlenül kel egyre korábban a törpe.
Nem nagyon lehet ezt szerintem befolyásolni.
Ők tudják, mikor elég az alvásból.
Sosem nyűgösen, álmosan ébred, hanem mosolygósan, kipihenten, szóval ennyi neki elég... sajnos... :-(
De most már átálltam én is erre a korai kelésre, szóval meg kell szokni.
:) köszi
legalább több dolgot elintézek napközben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!