Ki mennyi "kimenőt" kap havonta?
1 éves a lányom
Heti 1 este (általában péntek)
Ilyenkor a nagyiék vigyáz rá és ott is alszik náluk
Az unokatesók is ott vannak (3,6,9,12 illetve 13 évesek)
Velük jól elvan és a három nagy már tud segíteni a kicsiknél:)
Pont 1 éves, hetente 2x járok sportolni este, ilyenkor az apukája van vele, fürdeti, lefekteti, alszik, mire hazaérek. Viszonylag sok szombaton volt mostanában egyéb dolgom a sport miatt is, meg pl. fodrász, kozmetikus is esedékes lett, tehát mondjuk legyen heti 3 alkalom.
Ugyanígy apukája is jár hetente 1-2-szer sportolni vagy egyéb "külön utakon".
Kettesben nagyon ritkán jutunk el valahova a férjemmel, ott tudjuk hagyni anyukámra, de nem igazán szoktuk, mióta az apukám beteg.
Rendszeresen nem járok el sehova szórakozni, kozmetikába, fodrászhoz vagy ilyen helyekre, de az apjára bármikor rábízhatom. Általában vásárolni (távolabbi boltban) szoktam egyedül. Nem személyes "shopping", hanem dm, müller, lidl, aldi. Ez a "kimenőm". Úgy heti-kétheti egyszer.
Nagyon nem is vágyok el.
Szeptemberben voltam moziban először mióta megszületett (egyedül mentem). Az elég volt.
14,5 hónapos
(Egyébként nagyi nincs, idegenre pedig szórakozás céljából semmiképp nem bíznám.)
Havonta 2 havonta 1-5 óra.
Sajnos nagyszülők messze, így csak akkor megyünk valahová, ha mamáékhoz megyünk látogatóba 😞
Általában ilyenkor csak a szomszédba megyünk trécselni...
15 hónapos a kislányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!