Mondjatok nekem Normális becézést erre?
Illetve véleményt, hogy milyen.
Natasa
nem szeretném semmiképpen, ha Nati lenne. Nagyon nem.
Köszönöm, van köztük, ami tetszik. Azért nem szeretném Natinak nevezni, mert nekem az egyelõre valaki más neve, akivel nagyon nem vagyunk jóban, plusz sajnos rokon is.
A Nana, Nata tetszik legjobban, szerintetek a Nina/Nita már vad, nagyon eltérő?
Igen, azok már nagyon más név becenevei. Pedig szép név a Natasa, és imádom az oroszos neveket, de nekem se tetszik a Nati, úgyhogy nem adnám. Amit írt valaki, a Nasa/Nasi szerintem is aranyos. Rákerestem, más nyelvterületen a Natasha általános becézése a Tasha, de magyarul kicsit fura. Valaki keresett mást ehelyett, mert neki az nem tetszett, de nem nagyon tudtak használható ötleteket adni.
A Nana, Nanó is aranyosak, a Nanó a Noémi nevű ismerősömre emlékeztet, akit Nonónak becéztünk, illett hozzá és nekem mindig tetszett.
Pedig a Natinak tuti becézik majd, amúgy aranyos is. Többi eléggé szenvedésen hangzik :)
esetleg másik név? vagy csak ez jöhet szóba? az is baj ha más valaki szólítja natinak?
van aki nem becézi gyerekét. Pl ott a barabás név, bari-nak becéznéd? Van amiket nem muszáj becézni.
17-es vagyok: nekem 1. kislányom Fanni Leila (sokan Fannikázik így is, tény én is, pedig alap becézett név)
de pl. 2. ha lány lesz, Léna Alíz, ott a Lénát nem tudod becézni(Lénus?) valaki pl.: lencsinek hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!