Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb:Viborcol,...

Melyik a jobb:Viborcol, Nurofen vagy Panadol? Fogzás miatt kérdezem.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindenképpen érdemes először Viburcollal próbálkozni,az mégis csak homeos... De ez nem mindenkinek válik be.Aztán ha már semmi nem segít akkor néha néha én inkább Nurofent szoktam neki adni.
2010. ápr. 28. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Viburcol homeopátiás, tehát korlátlan ideig használhatod. A Nurofen és Panadol gyógyszer, ha napi egyszer adsz neki, akkor is csak max 4-6 napig adható.

Viburcolt minden este kapja + Nurofent adok neki esténként, ha nagyon bedurrant az ínye, de max 4 napig. A következő fognál ugyanígy.

2010. ápr. 28. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 28. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Dentinox gél.én Nurophent használok ha már nagyon fáj neki, amúgy meg a Dentinoxot. Azt csak napi 3x lehet, de van Dologél is, az homeos, így azt annyiszor lehet kenni, ahányszor akarod.
2010. ápr. 28. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
én kislányomat nagyon megviseli a fogzás, dentinox-al, dologel-el kenem, de kap esténként Nurofent, ha nagyon fáj.
2010. ápr. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!