16 hónapos kisfiam nem egy szószóló. Kinek mikor tanult beszélni a kisfia? Anyát már 2* hallottam tőle de azt is huncutul hogy alig hallja. Dede, tata meg az eee megy napközben mikor olyanja van. Kacsa volt már tacsa csacsa de már azt se igen mondja.
16 hónaposan az én fiam se volt nagyon beszédes. Anya, apa, cica, nem, mama,busz kábé ennyi volt, amit mondott. Kétéves kora körül jött a nagy áttörés, most 27 hónapos, be nem áll a szája.
(Én sem vagyok szláv, de nálunk vidéken a tata a nagypapa, lehet, h a kérdező környékén is. Nem tiszteletlen megszólítás)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Ja az a tatata akart lenni meg tetete-t is mond.
Biztos félreértelmezhetően írtam de nehogy azt higyjétek, hogy siettetem!!
Várok aztán biztos majd elkezdi. Csak kíváncsi voltam más családban ez a dolog hol tart.
Egybent meg is nyugodtam.
A negatív komment meg nem érdekel. De örülök ha több nyelvvizsgája is lesz más kisgyereknek :)
Mi Németországban élünk, ő is 2-3 nyelven fog beszélni de egyelőre majd az anyanyelv a legfontosabb.
Az enyem is ketnyelvu,17 honapos.
Ajjjjja, nem, totty, cici - ezeket mondja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!