Szerintetek a 20 hónaposommal meg lehetne próbálkozni a bilizéssel?
Ruhában ráül egy pillanatra, de meztelenül nem. Viszont ha kérdezem, h van-e kaki, pisi, akkor mutatja a pelust, hozza a popsitörlőt.
Mi az erőltetés? Ha ráteszem már az? Vagy ha megpróbálom rábeszélni, h üljön rajta?
Ha nyáron csak bugyiban lesz, akkor ugye érezni fogja, h átnedvesedik a bugyi, így rászokik, h előtte szóljon?
Vagy vegyek leszoktató pelust?
Elsőnek köszönöm, ezt én is láttam, de én TAPASZTALATOKAT várnék olyan anyukáktól, akik már túl vannak ezen.
Pont ezért kérdeztem, h mikor erőltetés.
Második válaszolónak köszönöm, akkor próbálkozunk tovább.
Kislányom 19 hós, de annyi tapasztalatom már van, hogy eleinte ő is ruhástól ült rá, én hagytam, örültünk annak is. Ügyes a gyermeked, szerintem ő is érett már a bilizésre, mivel mutatja a pelust. Ne aggódj, hogy meztelenül nem ül rá, kislányom most már csak meztelenül szeret ráülni. Le kell venni még a bodyt is. Ezért lesz jó a nyár, kevesebb ruha lesz rajta, biztosan odaér a bilire. Egyébként naponta többször is pisil bilibe, főleg fürdés előtt szereti. Már többször kakilt is bele!!
Ez véleményem szerint egy folyamat, így, ha szép lassan csináljuk, csak dicsérjük, akkor nem erőltetett. Van, amikor annyira játszik, hogy már csak utólag szól: pisi.
Kipróbáltuk már a bugyit is, szép mesefigurásakat vettem neki, nézegeti, magyarázom neki, hogy kik vesznek fel olyat. Volt már olyan nap, hogy azt adtam rá, megbeszéltük, hogy szól. Szólt is, de láttam rajta, hogy ez feszélyezte őt. Várunk még ezzel...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tegnap és ma is megpróbáltuk, de nulla eredménnyel, hurcolja a bilit, de rá nem ül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!