Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most kezdtem a kóstoltatást...

Most kezdtem a kóstoltatást vettem Alma-barack univer desszertet. Meddig szabad felhasználni ha már kinyitottam?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Rá van írva az üvegre.
2010. ápr. 28. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Rá van írva elvileg. A legtöbb bébiétel 48 órát ehető nyitás után!

Tehát másnapra eltehetsz belőle, bár elvileg a 24 órába a harmadnap is belefér.

2010. ápr. 28. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, a 48 órába fér bele :D
2010. ápr. 28. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Az üvegen azt írják, felbontás után 48 óráig hűtőszekrényben tárolva felhasználható, én ezt mindig betartom. 16 hónapos a kislányom, soha nem volt semmi baj.

(egyébként, majdnem mindegyik bébi étel így írja a szavatosságot)

2010. ápr. 28. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha megengedsz egy megjegyzést: szerintem egy komponensű ételekkel kezdj. Azaz először csak alma pár napig, aztán csak barack pár napig és utána lehet mixelve. Azért lenne ez fontos, hogy ha baj van (allergiás), tudd mire.

És igen, a legtöbb bébiétel felbontás után 48 óra, de én egyszer olyat is vettem ami felbontás után csak 24 óra volt. Úgyhogy az üveg a mérvadó.

2010. ápr. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!