Kedves gyakorló Anyukák! Ajánlanátok nekem háromfunkciós babakocsit, ami max.90000 Ft-ba kerül és minőségi, megbízható és nem túl nehéz?
sose tudom,hogy a 3 funkciós mit jelent, vagyis,hogy a 3 a több e vagy az 4:)
mindeesetre baby merc annak van mózese (külön bele polár kivehető betét), sport és hordozó
Chipolino Gemma
Babaszafari.hu-n vettük. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem a legkönnyebb kocsi kategóriájában. Kicsire csukható. A kerekei nagyok, minden terepen szuperül boldogul, toltam már apró kavicsban, homokban, hóban, fenyőkéreg ösvényen.
Nekem Piere cardin 682-esem volt, imádtam!Most cseréltük le sport kocsira, és nagyon furcsa mert a piere c.-t sokkal könnyebb volt tolni, irányítani mint a mostanit.
De láttam hasonló nagyon szép új színeket itt pl.:
Én 2 funkciós babakocsit vettem és külön autóba hordozót. A hordozónk Maxi Cosi Cabrio, ami biztonsági teszt győztes.
A babakocsink Hoco Monterio, ami sport és mózes. Mózessel együtt nincs 10 kg.
Ezek együtt használtan kijönnek 90ből. De akár úgy is, hogy új babakocsi és használt hordozó.
Espiro Vector 4
Nagyon jó kis kocsi, és 70-80 ezer körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!