Ti haragszotok, ha egy másik kicsi bántja a babátokat?
Én nem haragudnék.. Kire haragudjak? Anyukára? (Ez esetben rád) aki egyáltalán nem tehet az esetről? Nem voltál közvetlen mellette,nem tarthatod pórázon stb.. Vagy a babára? Illetve a kisgyerekre? Akinek aztán baromi sok fingja van arról, hogy mit szabad és mit nem,1,5évesen?!
Pl:
B.nőm fia 7 hónapos, lányom 2 éves.
A kislányom volt, hogy nagyon szeretni akarta a kicsi lábát és hááát igen erőősen simogatta:) Tulajdonképpen semmi rosszindulat nem volt benne..Csak szeretni akarta. Vagy a pici amikor konkrétan belecsimpaszkodik a lányom hajába és kitép egy adagot belöle?:)
Nem-nem haragszunk egymásra az anyukával:D
Ez ilyen! Nem tudunk mindent kivédeni. Gyerekek.
Nem lehetünk ott minden másodpercben mellette.. Ezt nem lehet,azt nem lehet... Áhh.. Amúgy mivel írod, hogy nem agresszív amúgy nem is számíthattál rá! Ne ostromold magad!
Fordított esetben nem haragudnék. Előfordul! Níilván elmondanám a kislányomnak,hogy ez csúnya dolog,kisbabákra vigyázunk, anyukától bocsánatot kérnék és téma lezárva. Ha én lennék a fél éves anyuja válaszként csak annyit mondtam volna: Ugyan semmi gond,megedződik legalább. Mert baja biztosan nem lesz.
Lehet én a lazább anyák fajtájából származok :)
De én már el is felejtettem volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!