Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát elvinnéd a...

3 hónapos babát elvinnéd a nagyapja temetésére?

Figyelt kérdés

2016. nov. 8. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Részvétem! De pl. én biztosan nem vinném! Ha az én apukám, azért nem, mert nem tudnék megfelelően figyelni a temetésre/babára, ha meg a férjemé, azért nem, hisz őt "kell" támogatnom. Egy megbízható rokonomra bíznám addig, amíg tart a temetés.
2016. nov. 8. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem! Ha a saját helyzetemet nézem, a férjem pl. van annyira jóban apukámmal,hogy ő is méltóképpen szeretne tőle elbúcsúzni. Márpedig,ha baba rázendít, akkor neki kellene elvinni. Ha egyáltalán senkire sem tudnám bízni, akkor igen, de ha lenne más megoldás, nem.
2016. nov. 8. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Attól függ....eddig 1 olyan temetés volt amire nem vittem (5 hónapos volt) hanem kerítettem valakit aki figyel rá. Hó volt+ hóesés és borzasztóan hideg, így jobb volt neki egy fűtött lakásba.
2016. nov. 8. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
Én vittem a dédipapáéra, mert tudtam, hogy a dédimama örülni fog neki - azóta is emlegeti, hiszen mi nyújthatna nagyobb vigaszt... Szóval, ha nem nagy macera és szerinted a babának sem árt (pl. nem egy napig kell valami fűtetlen helyen lennetek), az élők biztos értékelni fogják.
2016. nov. 8. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
20%
a templomba nem, mert ott visszhangzik, ha esetleg nekikezd sírni, de a temetőbe elvinném. Még picike, nem érti. Egy 3 évest már nem biztos, hogy elvinnék (ez a 3 évestől is függ, persze)
2016. nov. 8. 16:59
 16/21 anonim válasza:
71%
Nem, a babasírás szerintem nem oda való és zavarhatja a temetést, vagyis az enyemen nem esne jol.
2016. nov. 8. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Teljesen kizart dolog! Eletemben nem lattam ilyen pici babat temetesen, pedig a 41 evem alatt voltam joparon!

Harom gyerekem van. A legkisebb 8 eves. Meg o sem volt eddig.

Keress valakit, aki vigyaz ra...

2016. nov. 9. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem, mert a gyerekek még nem értik a történéseket, viszont érzékelik a hangulatot.

Így számára nem lenne jó ott lenni.

2016. nov. 10. 10:13
 19/21 anonim válasza:
NEM. Temetésnél elég nagy tiszteletlenségnek éreznék egy babát a halottal szemben, mert ha elkezd ordítani, senki sem tud odafigyelni rendesen, az meg főleg nem, akinél a baba van..
2016. nov. 11. 10:15
 20/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Sétálgattam a temetőben vele (és nem sírt), kicsit távolabb, majd a végén odamentünk puszit adni, utána pedig a vendégségbe is jött. Egyébként sem volt sírós, csak ha éhes vagy álmos volt, ezeket pedig az autóban tudtam előtte-utána intézni, halló- és látótávolságon kívül. Minden az adott szituációtól függ persze, de én a szoptatott babámat nem tudtam volna kire hagyni, hiszen majd egy napos program volt az oda-vissza úttal. Szerintem nálunk nem botránkozott meg ezen senki, az inkább tüske maradt volna, ha nem megyünk.
2016. nov. 11. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!