Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vennél még rászoruló...

Mit vennél még rászoruló jelenleg otthon nélküli babának?

Figyelt kérdés

Hétvégén látogatunk meg egy rokon kisbabás családot. Szülők meló nélkül kis ideje,nagyszülők befogadták őket,de szinte semmire nem telik.

6 hónapos a pici,kb etetik amivel tudják, 2 hónapja eszi ami van.

Neki gondoltam vinni mindenfélét.

Vettem bébiételeket,kölesgolyót bulátát, popsitörlőt pelust, fürdetőt,kis játékot. Majd gyümiket akarok még.

Ruhája van sok azt tudom.

Milyen gyümit ehet ekkora baba? Bár ehet nem ehet adnak neki mindent kenyér felvágott,stb.

Gyümire biztos nem telik,banánt gondoltam almát. Mi van most a bolta amit vehetek?

Pénzt nem adnék,cigiznek is,arra telik,azt nem támogatom,inkább a picinek megvenném amit gondolok.

2016. nov. 7. 19:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

amit te csinálsz, az 1x-i segítség, ami nagyon szép dolog, csak ezeknek a családoknak 3kg banán nem segítség. De oké, legyen igazad, én nem tudok semmit, aki kb 200 ilyen családot ismer, te tudod, mert ismersz egyet ;)

én kérek elnézést...

2016. nov. 8. 15:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Felköpnék, és aláállnék, ha a gyerekem szájából cigizném el a kaját...

Nincs mentség arra (főleg a mai cigi árakon), hogy valaki szarral eteti a gyerekét, de mellette szívja a cigit. Ilyeneket valahogy nem tudom megsajnálni... Csak azt a szegény csöppséget!

2016. nov. 8. 15:12
 23/26 A kérdező kommentje:

Képzeld én ebben nőttem fel.

Aki nem ebben nő fel az nem tudja.

2016. nov. 8. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha ebben nőttél fel, akkor pláne értened kéne. Neked jó volt hogy nem segített senki érdemben?
2016. nov. 8. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
81%
arról nem beszélve, hogy ha cigire van, babatápszerre nincs, akkor a gyümölcsöt se a gyerek fogja megenni. de mindegy, vigyél nekik, aztán veregesd meg a válladat.
2016. nov. 8. 15:46
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne, ha a szülőket befizetnéd egy cigiről leszoktatós progira?

Banánt nagyon nem vinnék, mert székletfogó.

2016. nov. 9. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!