Ha kicsit náthás és kicsit köhög mi a teendő?
Figyelt kérdés
Éjjel alig aludt, kicsit szörcsög és köhögött is párat. Láza nincs, és nem is mondanám rosszkedvűnek sem. Így kinevetne az orvos ha elvinném, meg szerintem több betegséget össze is szedne. Mi tegyek vele? (7 hónapos, anyatejes)2008. okt. 5. 08:00
1/6 anonim válasza:
Folyamatos orrszívás, Nasivin orrspray, Cebion cseppek adása és kamillás gőzölés a szobájában. Nálunk ez vállt be.
2/6 A kérdező kommentje:
Cebion csepp-ezt nem ismerem, hogy kell alkalmazni, hol tudom beszerezni? Dokihoz szerintetek el kell vigyem? Az a baj, hogy a vidéki nagyiéknál vagyunk.
2008. okt. 5. 08:44
3/6 anonim válasza:
Szia nem minden orvos ad antibiotikumot mig nem lázas a picur,én nem is vittem csak ha lázas volt.A cebion,c-vitamin és gyogyszertárban tudod beszerezni,vény nélkül kaphato.Használatát leirja a tájékoztatoja
4/6 anonim válasza:
Annyiból érdemes majd orvoshoz vinni,hogy megnézze a kis torkát,persze amíg nem lázas nincs baj,ez sok babánál előfordul.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat, beszereztem mindent, de azt hiszem holnap elviszem orvoshoz.
2008. okt. 5. 13:55
6/6 anonim válasza:
Az én kislányom 4 hetes és ugyanezek a panaszok voltak nála is.Az orvos szerint ez vírus, kaptunk szemcseppet,calciumot,normafloret szívni kell az orrát. Szerintem vidd el te is az orvoshoz,az a biztos. Jobbulást nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!