Van olyan anyuka, akinek 8,5-9 hós babája nem ugyanabban az időben alszik el minden nap? (Nappali alvásra gondolok) Hogy tudtok így előre tervezni?
8,5 hós fiamnál a mai napig nem sikerült egy normális alvási rendet kialakítani. Így nincs szinte két egyforma napunk. És nehéz így előre bármit is tervezni, szervezni.
Lerakom, mikor látom, hogy fáradt, nyűgös, a szemét dörzsöli. Aztán van, hogy csak 30 percet alszik, de van, hogy 1,5 órát.
Valami jó ötlet, tipp??
Értem.
Nálunk van. hogy csúszik valamelyik étkezés, tízórai, ebéd, vagy uzsi(van, hogy egy órát is), de most úgy néz ki, hogy a vacsi és fürdes ugyanazon időben alakul.
Szia. Lassan 11 hónapos a kisfiam, de még mindig nem vagyunk órához kötve. Van, hogy csak 4* eszik egy nap, mert mire uzsi lenne bealszik, alszik 2 órát, akkor inkább előbb fürdetem és előbb vacsizik. Ha korábban kel, pl 6 kor, olyankor kijön a napi 5-6 étkezés is. Ha lemegyünk sétálni, akkor is másképp néz ki a nap, ha nem megyünk, akkor is.
Ami relatív fix, hogy 6-7 között fürdik.
Köszönöm a válaszaitokat!
Akkor megnyugodtam, hogy nem én bénáztam el...:)
az enyém 16 hós, de még mindig nics meg, hogy mikor alszik el. ez nagyban függ attól, hogy reggel mikor kel. ui. van, hogy már 6-kor kukorékol, de van, mint ma is, hogy 7:30-ig aludt. ezt nem tudom befolyásolni semmivel. ehhez képest alakul az alvása is. az sem fix, hogy mikor mennyit van fenn előte, van , hogy már 3 óra után le kell fektetnem, és van, hogy 5 órát is bírja. nyilván, ezek megkavarják kicsit a dolgokat, de már megszoktam, hogy ilyen kis rapszodikus a biológiai vekkere. ja és ritkán ugyan, de előforudl, hoghy még 2x alszik egy nap. :)
a fürdetés az mindgi 7-kor van, nagyritkán fél8-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!