Szeirntem elég lenne egy rövid újju body, plüss rugi, vastag téli overáll, sapi és takaró.
2016. nov. 6. 10:42
2/17 anonim válasza:
Szerintem meg várjál ezzel és figyelgesd az omsz-t mert lehet éppen akkor nem lesz olyan hideg. Ki tudja milyen telünk lesz.
2016. nov. 6. 10:51
3/17 anonim válasza:
Ha kocsival mentek haza, teljesen felesleges agyonöltöztetni. Nem működik még az ilyen pici babák hőszabályozása rendesen, ergo nemcsak a meghüléstől, hanem a túlmelegedéstől is legalább annyira óvni kell őket, bár ezt az utóbbit valahogy nem veszik túl komolyan, pedig legalább annyira veszélyes, ha nem jobban. Ha kocsival, akkor body, rugdalózó, téli overall, sapka, oszt' jónapot. Ha tömegközlekedtek, akkor valamivel több és réteges,(plusz takaró), de amit írsz, az mindkét verzióval számolva is rengeteg ruha, farkasüvöltő telek meg már nem voltak ezer éve, enyhe minuszban sem kell ennyi.
2016. nov. 6. 11:01
4/17 anonim válasza:
Body - igy irjak, ne tedd magad nevetsegesse.
Egyebkent meg lehet plusz 10 fok vagy - 20 is, es nem tudjuk, hogy a Matraban vagy Szegeden laksz.
Nem kell borzasztoan beoltoztetni mert ha tulmelegszik az nagyon veszelyes.
Body, rugdalozo, overall es takaro BOVEN eleg.
2016. nov. 6. 11:07
5/17 anonim válasza:
Ahogy a 3 as irja a tulmelegedes borzaszto veszelyes, legzesleallast okozhat, ergo eletveszely, csak ezt nem ertik meg sokan es ejjel is agyonoltoztetik.
2016. nov. 6. 11:09
6/17 anonim válasza:
Èn téli babához biztos vennék egy hordozóba köthető bundazsákot és az alá csak body + pamut rugi kell, valamint sapka. Nagy mínuszban plusz takaró.
2016. nov. 6. 13:35
7/17 anonim válasza:
Az enyém is téli baba lesz, december végén vagy január elején érkezik.
Első baba tehát tapasztalt én se vagyok.
Én arra gondoltam hogy adok rá: body, plüss rugi, pólya, sapka, kesztyű és takaró.
Kocsival leszünk és nincs messze a kórház. A kocsiban meg szerintem nem kell már a takaró rá. Valahogy így.
Szerintetek megfelel?
2016. nov. 6. 15:24
8/17 anonim válasza:
7, és pólyában hogy a rákba kötöd be a hordozóba?
2016. nov. 6. 15:43
9/17 anonim válasza:
7-es vagyok
belefér
2016. nov. 6. 16:00
10/17 anonim válasza:
Polya ? Autosulesbe ? Tudod, hogy nez ki a polya ? Es az autosules ? Elarulom a gyerek ket laba koze kell a biztonsagi ov.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!