Más is meghízott a szülés után?
Figyelt kérdés
Kilóra még nem is vagyok több, de a hasam egyre nagyobb, mintha félidős lennék. Miért lett ilyen? Felpuffadt? Vagy hájas lett? A szülés után 1 hónappal sokkal kisebb volt.2010. ápr. 27. 18:00
1/14 anonim válasza:
Sajnos, én is hasonló cipőben járok. 17 kiló jött rám a kilenc hónap alatt, viszont szülés után két héttel már rámjöttek azok a nadrágok, amiket szülés előtt hordtam. Múlt héten ezeket már elpakoltam, mivel jó 10centi hiányzik, hogy be tudjam gombolni a nadrágokat, úgyhogy frissiteni kellett a ruhatáram. 6 hós múlt a picim, még mindig szoptatok, de nekem sem lefelé mennek a kilok. Fogyózni nem akarok, de elkezdtem aerobickozni. Remélem segit valamit. Sok sikert neked is.
2/14 anonim válasza:
Én meg sajnos nagyon lefogytam. Sose voltam kövér,de szülés után csak úgy olvadtak rólam a kilók :( 10 hós a babám,szoptatom, és nem birok hizni,igaz sok a munka,babám se egy nyugodt természet,szóval meg se állok egész nap,pihenni sincs idöm :(
3/14 anonim válasza:
Stimm. 93kg-val mentem szülni, amikor hazajöttünk a kórházból 80kg voltam. Most 85kg vagyok.:( Bár a párom szerint ez így pont jó.:) Úgyhogy én is ruhatárat frissítettem...
4/14 anonim válasza:
Én 20 kilót híztam. 75 kilóval mentem szülni, most 72 vagyok. Pedig a terhesség előtt 55 voltam.
Mivel már nem szeretnék új ruhákat vásárolni, elkezdtem újra mozogni konditeremben, és bízom benne hogy le is fogyok és emellett szoptatni is fogok tudni.
5 hós baba anyukája
5/14 anonim válasza:
17kilóval voltam több babóval a hasamban!szülés után kb 5kiló maradt rajtam!most 8hónapos a pindur és 14kilóval vagyok több,mint várandóságom elött!ezerrel elkezdtem edzeni mivel sajna már nem szoptatok
6/14 anonim válasza:
Én szintén.Szülés után ugynéztem ki mint elötte.Mostmeg azt kérdezgetik jön e a másik baba.De azért én ezt átgondoltam.Azelött ezerrel pörögtem,egy percig nem álltam meg,meló,házi munka.Most is megyek pár nnapja,hogy jó idő van.De a tél hosszú volt és elég mozgásszegény is.Kész voltam a dolgommal ültem a babámmal és játszottunk.Jóhogy meglátszik.
7/14 anonim válasza:
Én is szülés után híztam meg. Amikor hazajöttünk a kórházból rámjött az összes régi gatyám, tök büszke voltam magamra, hogy nem is látszik, hogy szültem. Most meg olyan vagyok,mint egy vizibálna. :-) Igaz,nagyon semmit nem mozogtam és sokat is ettem, de most abbahagytuk a szoptatást, úgyhogy nekilátok egy jó kis fogyókúrának. 14 hónapos a kislányom.
8/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem, kilóra most is 66kg vagyok, mint szülés előtt és már 2 hónapja, de a hasam annyira gáz. Lehet, hogy vestek olyan haslefogós bugyit egyenlőre.
2010. ápr. 28. 06:02
9/14 A kérdező kommentje:
vestek=veszek
2010. ápr. 28. 06:02
10/14 anonim válasza:
Első vagyok. Azzal a haslefogós bugyival már én is próbálkoztam, de én többet vártam tőle. Bár az is igaz, hogy a rámrakódott kilókat nem tudja leszippantani rólam, csak valamit takar. De nem sokat. Azért valamilyen szinten örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel a szülés utáni hízással, mert őszintén szólva marha sz.rul éreztem magam miatta. Sok sikert csajok a fogyáshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!