Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes olyan autósülést...

Érdemes olyan autósülést vásárolni, ami állítólag 9 hós kortól 12 éves korig jó?

Figyelt kérdés
Vannak fenntartásaim, ugyanis nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy ilyen ülésben egy 9 hónapos kisbaba ugyanolyan jól elvan, mint egy 12 éves kisember. Most tudnék egyet venni 10000 Ft-ért, de kételyeim vannak. Ugyanakkor tudnék szintén 10000-ért venni egy olyat, ami 9-18 kg-ig jó, tehát kb. 4 éves korig. Már ránézésre is kényelmesebbnek tűnik, mint a 12 éves kori használható. Sajnos számít az ár, de ha majd 5-6 éves korában kiderül, hogy ez utóbbi mégsem jó, akkor úgysem spóroltam semmit, ráadásul lehet, hogy a kisbabám nem is fogja magát jól érezni magát benne. Örülnék, ha olyanok írnának, akiknek tényleg van tapasztalatuk, használjak akár ezt, akár azt a fajtát. Előre is köszönöm mindenkinek, aki időt szakít a dilemmámra.
2008. okt. 4. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a korban az I. kategoriás (0-15 kgig) használtuk, most (2,5 éves 16 kg)cseréltük le a II. kategoriásra 15 kgtól. Nekünk az első ülés nagyon bevált, mert tényleg kényelmesen utazott, aludt és nem utólso sorban biztonságban volt mert az életkorának megfelelő ülést vállasztotuk. Sajnos ezzen nem lehet, szabad sporolni elvégre még nagyon kicsi. A következőnél pedig már több lehetőséged lesz, mert ülésmagasítós (szédszedhető) stb.
2008. okt. 4. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én is utána néztem anno a neten, különböző magyar és külföldi oldalakon, hogy a szakértők és töréstesztek mit javasolnak. Nem ajánlják a túl sok évet magába foglaló üléseket, mert a fiatalabb gyerekeknek nem olyan biztonságosak,mint a nagyobbaknak sajnos. Szerintem ne vegyétek meg, mert csak egyszer kell,hogy balesetetek legyen és ne védjen megfelelően...
2008. okt. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!