Aki panellakásba lakik, azok mindennap kijártok a babákkal?
én értem mire gondolsz.olyan helyre ahol nincs lift,ugye?
szerintem egy paneles babának nagyobb szüksége van a kijárásra,4 fal közt egész nap nagyon durva,főleg amikor már nagyobb.Én is panelben lakom,most terhes vagyok kis garzonban élünk, de tudod olyan garzon,hogy van előkertje,szép nagy,szóval lesz hová tenni a babát szellőzni és játszani is és mivel szemben velünk a játszótér simán kitudom majd vinni oda is:)
Fontos,hogy vidd ki minden nap,tudom baromi nehéz lecipelni az emeletekről de szerintem ilyenkor érdemes előbb levinni a kocsit aztán bele a baba, az a 3 perc amíg leérsz nem vészes,a baba nem fog bajt okozni és hazafelé is előbb felviszed a gyereket aztán a kocsit.
Délelőtt és délután is születésétől fogva. Télen csak ha engedte az idő akkor délkörüli órákban.
Igen, értem én mire gondolsz. Én cipekedem rendesen. Lassan nevezhetek az olimpiai csapatba súlyemelőnek olyan bicepszeim lettek. :) A férjem is izmos, már mégis le tudom győzni szkanderben, és a blúzaim is szűkek ujjban. Hát igen, 23-24 kg naponta 4 alkalom 4. emelet, pince nincs, tároló nincs :D
A lakászszövetkezet elnöke szerint az akadálymentesítés balesetveszélyes :D Szerintem az ő agyában van túl sok korlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!