Hol és milyen 2-es tápszert vesztek a babáitoknak?
Hol olcsóbb? Melyik fajtájú jött be nektek?
Mivel nem ismerem még őket,így nehéz lesz választanom..Pár nap múlva lesz 9 hónapos a kislányom,és nem akar hízni,ezért azt ajánlotta a védőnő,hogy adjak neki tápszert. Azt mondta hogy mivel nincs a családban allergiás,adhatok neki HA nélkülit is.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!
Köszi szépen a válaszod!
Még légyszi aki ír! Megírnátok majd azt is,hogy ezek a tápszerek mekkora kiszerelésűek?
Nagyon köszi!!!!
Szia! Mi Mildibé 2-est veszünk, gyógyszertárban a 300 gr 700 Ft körül mozog, 600 gr-ost nem tudtam még gyógyszertárban venni, de pl a Tescoban 1820 körül van. Tehát jobban járok, ha a gyógyszertárban veszek 2*300gr-ot.
Egyébként 9 hónapos kortól adhatsz már pl Mildibé 3-ast, banános, azt jobban szereti az én kisfiam, 1820 Ft a 600 gr, tescoban auchanban.
Köszi szépen neked is!
Igen,én sem értettem,hogy miért a 2-est mondta a védőnő,ha 3 nap múlva már 9 hónapos lesz majd.....,de hát valamit csak tud....
(Attól függetlenül lehet,hogy banánosat fogok neki majd venni.....)
Müllerben például lehet kapni 1000 grammos kiszerelésű Humana tápszert, és abból szoktak hozni vaníliásat is. Ez kerül 3000Ft-ba kb. Akciósan persze ennél olcsóbb. Egyébként ha jól tudom, a legtöbb 3-as tápszer (a Humana is) 10 hónapos kortól adható, valószínűleg ezért mondta Nektek a védőnő a kettest még.
Én amúgy Beba tápszert szoktam venni, most láttam simát a Lidlben, az 700 grammos, és 1500-ra volt leakciózva. A Beba Aktív (illetve Beba Pro) is szokott lenni akciós, Tescoban múltkor 1900 Ft-ra vitték le 2900-ról. B.
Mi a Milupa Milumil 2-es tápszert isszuk! Nekem azt mondta a gyerekrovosunk, hogy arra nagyon figyeljek a tápszer vásárlásakkor, hogy "bifidusos", vagy "immunofortisos" legyen! Amúgy 1900 ft-ért vette ma a férjem az Auchanba, de vettem már 2300 ft-ért is!
*Sz*
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
Végül vettem neki 3-as banános tápszert,mert a banánt alapból nagyon szereti,és gondoltam hátha így bejön majd neki,de nem...Mondjuk azt hozzáteszem,hogy cicizett a tápszer előtt,de valószínű,hogy nem valami sokat,de így sem kellett neki csak egy kicsi...:(
Holnap veszek neki inkább akkor 2-eset,mert ahogy ti is írtátok nem véletlenül mondta ezt a fajtát a védőnőnk is...
Remélem azt már megissza majd a kislányom..!
Így is olyan rossz érzés,hogy nem tudom már rendesen táplálni,és még akkor meg sem issza/eszi amit vettem neki...
Na de remélem,hogy holnap már jobbat veszek majd neki..!!!
Még egyszer köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!