5 hós babának be szeretném adatni a phneomococus oltást. Jó ötlet? Van haszna?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 16:25
1/4 anonim válasza:
A kisfiam 9 hós.A védőnő tanácsára mostanáig vártunk az oltással az ára miatt.Rólunk már tavasz óta tudja,hogy be fogom adatni a gyereknek és felír a listára.Sok felsőlégúti megbetegedéstől kíméli majd meg a gyereket az oltás(pl középfül gyull) és egész életében védett lesz.Emelett dec. fogja megkapni a bárányhimlő ellenit is.Tudom sokan azt mondják nem kell ennyire védeni és essen át a szokásos gyerekbetegségeken,de én ezt nem így gondolom.Ha van rá lehetőség miért ne védeném a lehető legjobban a gyerekemet.
2/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 9 hónapos, 13-án kapja meg az első oltást. Nekünk a doktornénink mondta, hogy adassuk be, mert érdemes.
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 6 hóa és most lesz a 3-dik beadva.Sztem érdemes.
4/4 anonim válasza:
Mi most leszünk 4 hósak, a doki mondta hogy érdmes beadni. De most együtt nem tudja, úhgyogy majd utána lesz beadva neki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!