3 és fél hós babám állandóan mocorogna, jár keze-lába. Persze, szopi után is, és ennek köszönhetően naponta többször is bukik. Tehetek valamit? Vagy ez így van jól?
Figyelt kérdés
Hiába fektetem a hátára evés után, nem szereti, ha hasra teszem mosolyog, de bukik. Baj? Biztosan nem vagyok egyedül ezzel, van valakinek valami ötlete?2008. okt. 4. 15:34
1/3 anonim válasza:
Szia! Gondolom alaposan megbüfizteted. Az én lányommal úgy csinálom, hogy büfi után belerakom a bébihordozóba egy kis igeig, így játszunk egy kicsit szeret belőle nézelődni, beszélgetünk énekelek neki és adok egy pár játékot a kezébe. Nem utolsó sorban én is tehetem közben a dolgomat és szemmel is tudom tartani. Ja és közbe rakj egy előkét a nyakába és ha bukik nem lesz minden tiszta büfi.
2/3 anonim válasza:
EGyetértek:-)
Lányom is örökmozgó:-) Szopi közben is jár keze lába, ezzel az én energiám is ngyon leszívja néha...
Megböfiztetem, és én is a hordozóba szoktam tenni, ha bukós napja van. De ha bukni akar, nem hiszem, hogy meg tudod akadályozni, aminek ki kell jönnie, jöjjön ki.
Amúgy a lányom pl hason tud böfizni, nem mindig bukik:-)
3/3 anonim válasza:
szia! mi is 3,5 hónaposak vagyunk, és szopi után büfizünk, persze van hpogy nem sikerül. majd ha felkel akkortól 1,5 - 2 órát fent van, és játszunk. , de már egy óra elteltével az enyém nem bukik, pedig dobálom is. De mondjuk annyiray nem is vagyubnk bukósak. Próbáld más testhelyzetbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!