Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet venni karácsonyra...

Mit lehet venni karácsonyra egy 5hónapos babának?

Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne,mert mi is ennyi idősök leszünk.Én arra gondoltam,hogy valami 3dimenziós mesekönyvet vagy dudálós autót stb veszünk neki...de ha tudsz tippet írj nekem is.
2008. okt. 4. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom anyagilag hogy álltok, de tudom ajánlani a Fisher price temékeit.Mi vettünk neki zenélő mesekönyvet, abból szoktam neki énekelni, nagyon szereti, meg vettem tanuló kutyust(igaz hogy nagyobb gyerekeknek ajánlják)de nagyon imádja fosztorgatni verset mond meg zenél, nagyon tetszett neki az is.puha könyvet is vettünk neki, azon van ilyen tükör féleség(persze nem üvegből)amiben nézegeti magát, meg tele van színes dolgokkal.Hát remélem segítettem egy kicsit.
2008. okt. 4. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is arra lesz annyi idős a fiam,és a tanulókutyust gondoltam neki,a legolcsobb az intersparba 7700ft,mindenhol máshol 9-10 körül van...
2008. okt. 4. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy remek honlap amin többféle kategória szerint keresgélhetsz. Ár, életkor, nem, márka... tuti van zenélő bili :)))) 10170Ft. :) Királyi indulót játszik minden használat után :) Jó mi?

2008. okt. 4. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
én a tanulowc-t vettem meg a keresztfiamnak,hát az is valami naon jó,zenél ha sikerül,utána mondja h huzza le,meg h a wc-t papirt is használja...de mondjuk nem egy 5 hónaposnak való,hacsak nem csoda gyerek,de tényleg jók a fisher price termékei,és biztonságosak is
2008. okt. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!