Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fejlődik a babátok?

Hogyan fejlődik a babátok?

Figyelt kérdés
9 hetes volt pénteken a kislányom,olvasok utána a neten miket kell már csinálnia,ilyeneket pl hogy fejemelés,követi a szemével a tárgyakat.mikor kell elkezdeni forgolódni?
2010. ápr. 26. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4.5 hós a kislányom és 2 hete fordul tudatosan az oldalára és nyújtózkodik a játékai után.
2010. ápr. 26. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, nekem születése óta emelte a fejecskéjét hason, meg is jegyezte a dokinő, hogy milyen erős baba. :)
2010. ápr. 26. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
nálunk az a trendi két hetes kora óta hogy kinyomja magát a kádból,úgyhogy muszáj vagyok térdeltetni fürdés közbe:)
2010. ápr. 26. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi szerdán leszünk 7 hetesek. Az én lányom is születésétől kinyomja magát. Kb 2 hete rászokott arra, hogy játszik a nyálával):. Kitolja, majd visszaszívja. Imád hason "kúszni" úgy, hogy odateszem a tenyerem a kicsi talpacskájához és csak úgy lökdösi magát előre. Persze nézelődik, követi a tárgyakat, (már ami érdekli), és próbálgatja a kis hangját, külömböző hangokat ad ki. Ami a legfontosabb számomra: NAGYON SOKAT MOSOLYOG:)
2010. ápr. 27. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!