Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babátok hogyan fejlődik,...

8 hós babátok hogyan fejlődik, miket tud már?

Figyelt kérdés
Az én fiam 20-án lesz 8 hós.
2010. ápr. 16. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Mászik-áll. Lassan fogódzva állva araszol. Amin lehet felhúzza magát. Szépen ül már egyedül. Minden érdekli. Rágcsál, amit megfog azt a szájába teszi. Ez mellett hisztis és csak én kellek neki:) 6 foga van már. 72 cm és 9.80 dkg voltunk elöző hónapban.

Jó babázást!

2010. ápr. 16. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Kislányom 8,5 hónapos. Felül, kúszik ügyesen. Sajnos még nem mászik és még nem állt fel. Ha van kedve tapsol. Reggel és este szopizik még a többi már rendes étkezés. 9,5 kiló és nagyon vidám kislány. Mondja, hogy ta-ta-ta-ta, ba-ba-ba.

Egyszer kel még teázni éjszaka. Most ennyi jutott eszembe.

2010. ápr. 16. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
kisfiam 74 cm, 9 kiló, mászik mint a villám, ül, kapaszkodva áll, bútorok, fal mentén óvatosan lépeget, két foga van, most jön a felső kettő, folyton dumál, mindenkinek beszól az utcán, hogy dadada, meg bababa nagyon cuki :)
2010. ápr. 16. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányom 26-án lesz 8 hós,kapaszkodva lépeget,ülni,mászni már korán kezdett.Nincs foga,eléggé küzd vele.Szerintem elkezdődött a szeparációs szorongás,mert állandóan rajtam lóg és hisztizik utánam,5 napja,de lehet,h ez csak a kezdet és lesz még durvább is(amiket olvastam itt).vau-vau-t mond és most kezd tapsolni.Vannak kedvenc dalai és mondókái,amiket felismer,zenére rugózik a kis lábaival és "énekel".75cm és 8600gr.
2010. ápr. 16. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az én kisfiam is mászik mint a villám, ha hívom olyan gyorsan átteper a konyhába, hogy csak nézek.:) Áll, és próbál lépegetni. Mindenhova felmászna, felkapaszkodna, nagyon sokat nevetgél, ha tetszik neki valami, nagyokat röhög és hozzá kommentálja. Egész nap eldumálgat, baba, apa, mama ilyeneket már mond, és a halandzsa nyelvén beszél. Egy aggodalmam van, hogy mivel nincs járókája, nem tudom hol fog biztonságosan lépegetni. Minden percben mellette vagyok, mert mindent kipakol, lepakol, szétszerel. A ti babátok hol kapaszkodik? A nappaliba, ahol vagyunk általában bőr kanapék vannak, és abban nem tud úgy megkapaszkodni, mint pl. a kiságy rácsában. Mit tegyek? Az asztalt kicseréltük üveg helyet fára, de az is elég veszélyes, beütheti a fejét. Nem tudom hol tudna még álldogálni, lépegetni? (Járóka nem fér el)
2010. ápr. 16. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és foga most lesz alul 2, már látszik neki. Szép haja van, kezd dús lenni. 9 kg 85 cm körüli, holnap meg is mérem. Nagy, magas, izmos atléta, mint az apja.:) Grimaszol, ha valami nem tetszik neki, annyira cuki. És nálunk is elkezdődött a szeparációs szorongás, de néha ha olyanja van, csak én kellek neki, nyújtja a kezét, sír utánam, le sem tehetem a fenekét. És imád még mindig cicizni, de tejem már nincs sajna, ettől függetlenül cicin nyugszik meg a legjobban.
2010. ápr. 16. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!