Milyen és mennyi gyümölcsöt eszik egy nap 1-1,5 év közötti gyereked?
16 hos, napi 8-10 fele gyumolcsot, zoldseget.
Bar kulfoldon lakunk itt nagyobb a valasztek.
Ha tehetem ellenorzott bio- t veszek, meg a mai napig szereti a gyumolcs bebietelt, Hippest ami cukirmentes.
Ma evett : alma, barack, eper, korte, banan, szolo.
Sparga, cukkini, paprika, paradicsom, repa, brokkoli .
A krumpli sosem tudom , szamit- e :)
Bocs 1- es de leìrnàd ezt mind, hogy eszi a gyereked?
Mert az én fiam rengeteget evett ennyi idősen, de 3-4 max 5 félénél nem tudott többet megenni. És ìgy is gyümölcssalinak vagy turmixnak evett egyszerre többfélét. ( pl körte és alma, vagy szőlő körte alma, banàn alma, banàn körte, meggy alma) A főttétel volt többnyire a zöldség.
Azaz reggeli, tìzóraira gyümi, főzelék az ebéd, uzsira gyümi, este főzi vagy pl tejbegrìz gyümivel. Ebbe max 5 féle zöldség/ gyümölcs fért bele.
1 es vagyok:
Reggelre baba muzlit eszik es ezt nem tejjel ( meg szopik ) hanem gyumolccsel adom, turmixolva. 2-3 gyumolcsbol, ma pl korte alma banan. Kesobb facsartam neki ket narancs levet mert epp nathas.
Delben, 'minden ebedhez kap 3-4 fajta parolt zoldseget ( itt az oviban, iskolaban , munkahelyen is ez lesz )
Desszert is altalaban gyumolcs pl szolo
Ezenkivul aszalt gyumolcs, vagy pl
Avokado uzsonnara.
Vacsorara adok kenyeret valamivel, ahhoz a klasszikus paradicsom, uborka, paprika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!