Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy érzem az 1éves lányom...

Úgy érzem az 1éves lányom nagyon nehéz személyiségű, vagy csak én nem vagyok anyának való?

Figyelt kérdés
Miota megszületett a lányom mindig éreztem hogy ő más , mint a többi gyermek. Ahogy kezdett nőni jobban látszodott. Mig más babát ha leraktak nézelödni , a lányomat nem lehetett mert csak ölben hallgatott. Amig más baba nagyobb lett , egyedül kezdett játszani , a lányom nem játszott csakis velem . Mindig ott kell legyek vele , mert ha ellépek mellöle , rögtön ordít , visíbál mintha valaki verné meg vagy nemtudom. Éjszakát se aludta át soha. Mindig félt az idegenektől. Ha idegen helyre mentünk , csak az ölömben volt hajlandó lenni. De ott is nyügösködött , igy sokat nem maradtunk. Ha elmegyünk sétálni , max 2óra mulva már haza kell jöjjünk , mert a lányom nembírja tovább. Mindig altatni kell , éjjel van hogy 2órát is ébren van , mert nincs kedve visszaaludni. Soha nem volt napirendünk , mindenhol azt hallottam hogy bizzam a lányomra , majd ő kialakitja magának. És mégsem.. Hozzátáplálással sem ugy haladtunk ahogy kellene. 8honapos volt mikor rájöttem hogy azért nem akar enni , mert ő szeretne egyedül. De ugye igy egy rendes adagot nemtud megenni. Igy össze vissza eszik. Kezdem ugy látni hogy annyira szértszortság van az életünkben , más tudja hogy mikor alszik , eszik a babája .. És elkezdödött a hiszti korszak. Ha valami nem tetszik neki nagyon csuful csinál. Dobja hátra magát , ordít.. Mostmár látom mit csináltam rosszul , de ugy érzem hogy a lányom amugyis nehezebb személyiségű mint más baba. Vagy mással sem könnyű , csak már én nem birom idegileg? Mikor lessz már könnyebb ? Amikor letudok ülni fél orát nyugodtan , pihenni , addig a lányom játszodjon egyedül ? Vagy eltudjunk egésznapra menni kirándulni? Annyi kérdés van még bennem ..
2016. okt. 17. 21:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy egézségileg se értelmileg gond lenne vele. Már kicsi korától megjegyezték orvosok hogy milyen értelmes , figyelmes. Már sok mindent mond , szavakat. Hát a hisztijét nemtudom hogy kezeljem sajnos. Nagyon érzékeny a kicsi lelke. Ha rászolok egy kicsit felemelt hanggal rögtön elsírja magát. A férjem egyszer picit rácsapott a kezére , már nemtudom milyen rosszat csinált a lányom , azota ha valami rosszat csinál , saját magát pofozza. Ugy sajnálom szegénykémet. Nem akarok eröszakos lenni vele , többet a férjemnek se engedtem.
2016. okt. 18. 09:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Amugy a babákat nagyon szereti , eljátszik a vele egykoruakkal , de ha felnött mer hozzászolni , rögtön jön a sírás , kérezik az ölömbe. Mostanába az apja ölébe se megy, se a nagyszülökhöz. És ez egy kicsit fárasztó , remélem hamar tul leszünk rajta. Addigis probálok nagyon sok türelmet parancsolni magamnak . Csak kicsit nehéz. Máris megkönnyebültem hogy kiirtam magamból azt ami összegyült bennem , nem mertem senkinek se beszélni erről , hogy ne legyen az hogy panaszkodok , hisz annyira imádom a lányom , és nem akarom hogy ugy tünjön hogy ő számomra nehézséget jelent
2016. okt. 18. 09:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezek után is úgy látom, hogy a gyerek rendben van.

Az a válaszoló, aki írta, hogy kesőbb nézesd meg, nem mondott semmi butaságot.

Akármelyik egészségesnek látszó egyévesnek lehet bármilyen gondja, akkor már 2 évesen tudni fogod, vagy ha te nem is veszed észre, a statuszon kiszűri a védőnő.

Amiket leiírtál normális dolog mind.

Nem lehet elkapatni a babát azzal, hogy folyton felveszed, magától ki fog alakulni benne az igény a tőled való távolságra, mikor elkezdi aktívan felfedezni a világot.

Az viszont aggasztó egy kicsit, hogy a rajtad való csüngése kezd terhes lenni számodra, néha kapcsolódj ki kicsit, amíg a fèrjed vigyáz rá.

A boldog anyuka a jó anyuka.

2016. okt. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!