Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elég neki ennyi alvás?

Elég neki ennyi alvás?

Figyelt kérdés
Kislányom a jövő héten 8 hónapos lesz. Napközben nagyon keveset alszik, délelőtt és délután is csak 40-40 percet. Éjszaka végig alszik, 8-fél 9-től 7-ig, ezalatt egyszer sem kel fel. Szerintetek elég neki ennyi alvás?
2010. ápr. 26. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hónapos múlt, ugyanennyit alszik, mint a te lányod. A dokinéni szerint annyit alszik, amennyit igényel. Úgyhogy szerintem nincs gond.:)
2010. ápr. 26. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond,h ennyit alszik csak! A babáknak nem egyforma az alvás igényük! Az én kisfiam 9 hónapos még ennyit sem alszik,mint a te kislányod!
2010. ápr. 26. 09:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 26. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:

mi is a kérdés?hisz ez nagyon jo,az én kisfiam 1hét mulva lesz 4 honapos,örülnék,ha ennyit aludna.hisz éjszaka,na

eked majd 12 orát alszik egyhuzóba,nem is értlek,hogy mit szeretnél.más örül,ha legalább 8 órát alszik a gyereke.

2010. ápr. 26. 09:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem éjszaka van gondom vele, hanem nappal. Nem akar aludni, így viszont estére úgy elfárad, hogy vacsora közben szabályosan elájul. Napközben is látom rajta néha, hogy tudna aludni, de "fontosabb" dolga van.
2010. ápr. 26. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ilyen, tegnap délelőtt 20 perc és délután 10(!) perc alvással alig huztuk 19 óráig ki a fürdés+vacsit olyan fáradt volt, és éjszaka is óránként fent volt, pedig legalább azt végig szokta aludni...szal ők igy alszanak..nincs mit tenni...nem igényelnek többet. Ja, és szombaton volt 9 hós :)
2010. ápr. 26. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi idős a babám, mint a Tied.Nappal ő is ennyit alszik, viszont éjszaka kevesebbet.Van úgy, hogy este 10-től reggel 6-ig.És még éjjel van, hogy 2x eszik.Előtte fél órát mocorog, utána meg még büfiztetés.Na, ha ezeket összeadod, közel nem alszik annyit, mint a babód.
2010. ápr. 26. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
hát az enyém nem aludt ennyit anno. az éjszakáit nem aludta át, sokszor ébredt, emiatt az nem is volt túl pihentető alvás. nappal igaz hog aludt mondjuk 2x másfelet, de éjjel....ami minőségi volt , az csak olyan 5-6 óra lehetett.
2010. ápr. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!