Premier Outlet Centerben (Biatorbágy) milyen áron vannak gyerekcipők?
Figyelt kérdés
Ma megyek megvenni pici lányom 1. cipőjét, és a Premier meg a Deichmann között gondolkozom. Melyikbe menjek? Tudom, hogy a cipőn nem lehet spórolni, ezért nem kínai üzletben veszem, de azért nem akarok valami iszonyú drágát. Vékony talpú cipőre, bőrtutyira gondoltam. Vásárolt valaki mostanában jó áron jó minőséget?2010. ápr. 26. 07:26
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem az Outletben csak 1 bababolt van, (mi is ott akartunk venni a fél éves babánknak több mindent pár hónapja) de mi nem sok mindent találtunk a méretében. Sőt, nem vettünk ott semmit. Ha csak ezért mennél, szerintem nem érdemes. A Deichmann forgalmazza az Elefanten kiscipőket. Nem olcsó, de megbízható (azt hiszem német márka), és nagyon szépek.
2/3 anonim válasza:
Amíg nem jár,tök mindegy. Ha viszont mászkál a pici, osztom a véleményed. Se használtat, se olcsót!!!!!!!! Én mindent használtan veszek a babának és magamnak is, az egy amin nem spórolok az a cipő (meg babinak a kaja). Ez ugyanis megbosszulja magát!
3/3 A kérdező kommentje:
Végül a Deichmannban vettem egy kis szandálcipőt 2990,-Ft-ért. Bobbi shoes a márka, vékony talpú.
2010. ápr. 26. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!