D. D. Step, Asso gyerekcipők is jók?
Figyelt kérdés
Nekünk a siesta nem jött be,fél évig használtuk,nagyon keskeny volt a kisfiamnak,a boltba ilyen fajták vannak még,ismeri valaki őket?Ezek is jók?Széles elejű kellene.2011. márc. 16. 21:23
1/7 anonim válasza:
Mindkettő jó márka, én ezeken kívül a Falcon-t vagy a Linea-t ajánlom még. Nekünk egyébként az Asso nem jött be, mert túl vastag volt a talpa.
2/7 anonim válasza:
Szia!Mindkettő jó cipő,a lányomnak sok volt már.Asso-ból is van olyan,aminek nem olyan vastag a talpa.Amúgy itt körül tudsz nézni,hogy mennyire felel meg nektek: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,kedves 2.válaszoló,abba az üzletbe vásároltunk mi is télen,de nem d.d.step és nem assos,hanem valami nem olyan ismert márka volt.Bőr,harántemelős az is,nagyon jó széles volt az eleje.
2011. márc. 18. 06:20
4/7 anonim válasza:
2.vagyok.D.d step-es cipőnek még az az előnye,hogy kivehető a talpbetét(akár száradni,akár azért,mert más betétet teszel bele),illetve az orrán gumis.Ezt úgy értem,hogy ha pl. motorozik a gyerkőc,a gumi kopik,nem a bőr a cipő elején.Viszont annyira nem széles cipő(az asso szélesebb szerintem).
5/7 anonim válasza:
mi D.D.Step cipoket használjuk, szerintem nagyon jok :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,majd mindegyiket megpróbáljuk.
2011. márc. 18. 17:57
7/7 anonim válasza:
Asso szandiban, DD step tavaszi/őszi cipőkben jó nagyon sztem! Most ilyenünk van, egy hónapja nyúzzuk, semmi baja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!