Debrecenben hol tudok D. D Step márkájú cipőt venni?
Auchan van Debrecenben?
Mert Miskolcon az Auchanban (külső üzletek valamelyikében) már láttam.
:( Na az sincs többek között Debrecenben:(
Itt egyébként szinte semmi nincs :(
A Stop Shopnál van egy bababolt (régen kenguru kid volt),ott vannak D.D. Step-pek.
Ezt találtam egy másik kérdésben! :)
Na ennyit Debrecenről....
Tegnap reggel felhívtam a Stop Shopnál lévő Kangaboo üzletet,hogy ők tartják e ezt a márkát.Mondja az eladó,hogy sajnos nem.Délután elindultunk körútra,hogy csak muszáj venni valami cipőt a gyereknek...kimentünk oda is,hogy hátha van valami más jó márka.Bemegyek az üzletbe,odamegyek a cipőkhöz és mit látok a D.D Step egész 2011 nyári,2011 őszi kollekcióját!Komolyan mondom röhej,hogy az ott dolgozók nem tudják,hogy mi van a boltjukban....Pedig összesen 3-4 cipőmárkát forgalmaznak.
Vagy csak nem akarta tudni.
De a lényeg, hogy végül kaptatok olyan márkát, amilyet szerettetek volna. :D
:-) Ez tényleg nevetséges!
Ennyire hülye legyen valaki, hogy azt sem tudja, mit árul...? Jaj, Istenem!
Na mindegy! Lényeg, hogy van cipő!
Sziasztok!
Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy amennyiben gyermekednek a legjobb cipőt szeretnéd, - úgy hogy az még egészségesen is tartsa a gyermeked lábát - akkor térj be légyszi az ország legnagyobb választékával rendelkező gyermekcipő boltjába, ami Debrecenben van a Piac utca 40. szám alatt!!!
Telefonszámuk:+36-307-6969-96
Nagyon rendesek és vér profik az üzletben az eladók!
Kérésedre kiszállítanak bárhová, még külföldre is!!!
Remélem segítettem!
Üdv, Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!