Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Debrecenben hol tudok D. D...

Debrecenben hol tudok D. D Step márkájú cipőt venni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Auchan van Debrecenben?

Mert Miskolcon az Auchanban (külső üzletek valamelyikében) már láttam.

2011. szept. 2. 14:04
 2/10 A kérdező kommentje:

:( Na az sincs többek között Debrecenben:(

Itt egyébként szinte semmi nincs :(

2011. szept. 2. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

A Stop Shopnál van egy bababolt (régen kenguru kid volt),ott vannak D.D. Step-pek.

Ezt találtam egy másik kérdésben! :)

2011. szept. 2. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy egyébként szinte semmi sincs Debrecenben? Van egy csomó remek bolt, halom hiper-szupermarket, rengeteg jobbnál-jobb turkáló. Nem értem mi bajod van ezzel a várossal. Laknál vidéken, falun. Megtudnád...
2011. szept. 2. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Amúgy meg a ruhafalva.hu-ról rendelhetsz is és házhoz viszik. Ki sem kell mozdulnod. Látod, ez is van Debrecenben...
2011. szept. 2. 15:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Valóban nem szeretem ezt a várost EBBŐL A SZEMPONTBÓL!!!!Mert bármit kinézek a gyereknek neten,azt Debrecen nem kapom meg,vagy éppen méret nincs!Sok mindent rendelek netről,de a cipőt szeretem felpróbálni...
2011. szept. 2. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Na ennyit Debrecenről....

Tegnap reggel felhívtam a Stop Shopnál lévő Kangaboo üzletet,hogy ők tartják e ezt a márkát.Mondja az eladó,hogy sajnos nem.Délután elindultunk körútra,hogy csak muszáj venni valami cipőt a gyereknek...kimentünk oda is,hogy hátha van valami más jó márka.Bemegyek az üzletbe,odamegyek a cipőkhöz és mit látok a D.D Step egész 2011 nyári,2011 őszi kollekcióját!Komolyan mondom röhej,hogy az ott dolgozók nem tudják,hogy mi van a boltjukban....Pedig összesen 3-4 cipőmárkát forgalmaznak.

2011. szept. 4. 07:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak nem akarta tudni.

De a lényeg, hogy végül kaptatok olyan márkát, amilyet szerettetek volna. :D

2011. szept. 4. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:

:-) Ez tényleg nevetséges!

Ennyire hülye legyen valaki, hogy azt sem tudja, mit árul...? Jaj, Istenem!

Na mindegy! Lényeg, hogy van cipő!

2011. szept. 4. 22:20
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy amennyiben gyermekednek a legjobb cipőt szeretnéd, - úgy hogy az még egészségesen is tartsa a gyermeked lábát - akkor térj be légyszi az ország legnagyobb választékával rendelkező gyermekcipő boltjába, ami Debrecenben van a Piac utca 40. szám alatt!!!

Telefonszámuk:+36-307-6969-96

Nagyon rendesek és vér profik az üzletben az eladók!

Kérésedre kiszállítanak bárhová, még külföldre is!!!

Remélem segítettem!

Üdv, Zsuzsi

2012. szept. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!