Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes csecsemo. Visszuk...

1 hetes csecsemo. Visszuk orvoshoz is tegnap este is volt nálunk. Tapasztalt Annyukák?

Figyelt kérdés
1 hetes a babãm 4 napja itthon vagyunk az elso 2 ejszaka jol ment. Aztan tegnap ota fáj a hasa tekereg.....tegnap dèl ota aludt kb fel orat. Kapott gorcsoldot delutan aztan este elaludt.kb 4 ora hosszat aludtunk vegig aztan csak max fel orakat.mig fel nem sirt. Az orvos azt mondta tul etetem. Szinte most alig merek neki adni tejcsit. Bufizni nem nagyon akar.eddig minden etetes utan nyomott a pelusba most az sem. Mikor eszik szo szerint hallom h a hasa csikar. Nem reg kapott kajcsit es kihányta nem bufizte kihányta....elso babás vagyok. Nagyon aggodom. Mit tegyek? Az orvos mèg csak kèsöbb lesz. Ja most reggel fèl 6 kor is kapott görcsoldot. Es nem ettem semmi olyat.
2016. okt. 13. 07:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Voltatok dokinál kérdező?
2016. okt. 14. 12:49
 22/22 A kérdező kommentje:
Itt vagyok lányok. Nem nem voltunk,mostmár jobban vagyunk Hála Istennek. Ma a kaksival volt gond de keso delutanra egyben kiadta magábol a KicsiManom. Most meg egesznap fennt van nezelodik neha nyugoskodik. Ki kell tapasztalnom sok mindent mèg. De valoszinu,hogy sok kerdèssel fogok mèg felètek fordulni,es nem kizart,hogy neha hulyeseget kerdezek majd. Nagyon szepen koszonom a válaszokat.
2016. okt. 17. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!