Kinek, hogy viselkedik illetve miket csinál 21 hónapos Babája?
Öltözködésnél: Uh általában jól viselkedik,de van 1-2 nap.(úgy hetente mondjuk 4-5 alkalom) vagy több....:) Mikor egész egyszerűen nem tudom felöltöztetni! De komolyan. Utálja,elszalad,ordít,hisztizik,földhöz veri magát és stb..
A fürdést imádja!! A nap fénypontja nála szerintem! Na kijönni, vagyis kiimádkozni már húzósabb:) Na és utána a pizsibe bújás! Megérne egy misét az biztos:)
Evés: Kizárólag mesenézés mellett. Asztalnál? Felejtős, max ha többen társaságban vagyunk, akkor lát mindenkit enni és ő is eszik szépen! Délelőtt ezt ebéd alatt is értem nem eszik sokat! Bár hangulat függő! Délután jobban eszik. De sokszor kiköpdösi,a következő falatot ami ugyanaz azt meg megeszi:) Kiérti ezt??!! Összességében jó az étvágya.. De én nem tudom.. Szórakozik..
Igen-igen! Szintén... Dühkitörések ha valami nem úgy történik ahogyan a kiskirálylány elképzeli!!
Amúgy dettó a lányomat írtad le.
Alapvetően nagyon aranyos kiscsaj,de.. Az biztos, hogy nagyon erős akarattal és temperamentummal rendelkezik! Határozott személyiség! És irigy! De imádni való:) Ő már beszél szépen.
Ennyi idősen kezdtem bölcsibe szoktatni a gyermekemet (és nem babámat).
Akaratos ugyan, de együttműködő és szófogadó a mai napig. Akkor már önállóan evett és ha szóltam, hogy kajálunk, akkor magától ült az asztalhoz.
Természetesen próbálgatta a határokat, de se evésnél, se öltözködésnél, se fürdésnél nem volt jellemző a nagy hiszti, mert tudta, hogy nem vagyok vevő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!