Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnam megnezni mennyit...

Hogyan tudnam megnezni mennyit esszik az 1 hos kisfiam? Es amugy mennyit kell ennie?

Figyelt kérdés
fejjem le elore?de ha o ehes nincs arra idom hogy melegitsem sot ugy tudom mikroban nem is lehet(vagy lehet)az pedig hosszu ido mig melegvizben melelgitem meg,mert o ha ehes azonnal kell hogy egyen mert annyira elkezd ordita hogy rossz hallgatni.
2008. okt. 3. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Mikróban egyáltalán nem lehet melegiteni.

Ha fejed állitolag kevesebb jön le mint amennyit ő le tud szivni tehát az sem pontos de valamennyi tájékoztatást azért csak adhat.

2008. okt. 3. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ne fejd le előre. Vegyél vagy bérelj egy mérleget, amin a bébit le tudod mérni. Etetés előtt és után megméred és onnan látod, hogy mennyit evett. És utána fejd le magad. Mi is béreltünk egy mérleget és rengeteget segített. Mikróban pedig nem lehet melegíteni a tejet, mert elvesznek belőle az értékes tápanyagok. Nekem most múlt három hónapos a lányom. Az babától függ, hogy mennyiket eszik. Az enyém egy hónaposan 80 és 110 körül evett. Mára pedig valamikor 90-et valamikor 150 evett. De azt a bébi úgy is jelzi ha elég neki. tymy
2008. okt. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!