Dóra? Sokan azt mondják uncsi, tömegnév, sokak pedig azt, hogy végre egy normális név!
Azzal ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak. Olyan nevet adjatok, ami tetszik, sosem fogsz olyan nevet találni, amit mindenki jóváhagy.
A Dóra talán 10-15 éve lett felkapott, 30 éve még a naptárban sem volt. Én gyerekként épp ezért nem szerettem, de megbékéltünk egymással.
Dóra vagyok és nagyon szeretem a nevem.
Én ismerek kislány Dórát is. Igaz nem szokás az anya nevét továbbadni, de bennem felmerült volna a lányomnak is, ha passzolna a vezetéknévhez.
Engem igy hivnak. Altalanos iskolaskent nem szerettem... egyaltalan. De mostmar kifejezetten tetszik.
13-as, 30 eve boven a naptarban volt a Dora nev, szuleim onnan talaltak, 35 eves vagyok :)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy ennyien írtatok!
Nem, nem névválasztás előtt állok, és nyilván nem a GYK véleménykutatása utána dnék nevet a lányomnak. Már van neve :)
Engem hívnak Dórának és manapság sokszor megkapom, hogy TE IS DÓRA VAGY????
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!