Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dóra? Sokan azt mondják...

Dóra? Sokan azt mondják uncsi, tömegnév, sokak pedig azt, hogy végre egy normális név!

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2016. okt. 12. 10:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek soha nem fog tetszeni...(semmi) osztom annak a véleményét,hogy nektek tettszen a ferjeddel...a ket nagylanyunj top 10ben levo nevet visel,a kicsi pedig most ritkabb es megosztobb nevet fog kapni,mivel jelenleg ebbe "szerelmesedtunk"bele a ferjemmel..a nagyoknal rendszeresen kapjuk,hogy milyen gyakoriak,a kicsiere pedig az emberek fele őszinte "deee szeeeep"-pel reagal mig a masik fele felhuzza a szemoldoket,hogy "micsodddaaaa"
2016. okt. 12. 11:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb sokkal, mint a mai idióta tömegnevek (pl. Zoé, Hanga) Nekem tetszik a Dóra.
2016. okt. 12. 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Azzal ne foglalkozz, hogy mások mit mondanak. Olyan nevet adjatok, ami tetszik, sosem fogsz olyan nevet találni, amit mindenki jóváhagy.

A Dóra talán 10-15 éve lett felkapott, 30 éve még a naptárban sem volt. Én gyerekként épp ezért nem szerettem, de megbékéltünk egymással.

2016. okt. 12. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
27%

Dóra vagyok és nagyon szeretem a nevem.

Én ismerek kislány Dórát is. Igaz nem szokás az anya nevét továbbadni, de bennem felmerült volna a lányomnak is, ha passzolna a vezetéknévhez.

2016. okt. 12. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szép név, én egy kislányt ismerek ezzel a névvel, nálunk is esélyes esélyes volt de végül Dorottya lett.
2016. okt. 12. 12:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem igy hivnak. Altalanos iskolaskent nem szerettem... egyaltalan. De mostmar kifejezetten tetszik.

13-as, 30 eve boven a naptarban volt a Dora nev, szuleim onnan talaltak, 35 eves vagyok :)

2016. okt. 12. 15:34
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
2 hónapos lányom is ezt a nevet kapta, a 7 éves bátyja választotta neki. Egy Dórát sem ismerek. Van viszont 100 Lili, Emma, Hanna, Zorka, Zoé és még rengeteg kacifántos név, amiről nem is nagyon hallottam (Ketrin, Senon).
2016. okt. 12. 17:21
 18/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy ennyien írtatok!

Nem, nem névválasztás előtt állok, és nyilván nem a GYK véleménykutatása utána dnék nevet a lányomnak. Már van neve :)

Engem hívnak Dórának és manapság sokszor megkapom, hogy TE IS DÓRA VAGY????

:O

2016. okt. 15. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Általános iskolában az osztályban 3 Dóra volt az osztályban, most gimiben már csak ketten vagyunk. 15 éve volt ez divat, a mostani újszületteknél már ritkább.
2018. aug. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!