Hogyan szoktassam le a 11 hónapos kisfiamat a szekrény kipakolásáról?
Figyelt kérdés
Állandóan kipakolja a ruhásszekrény, akár hányszor visszapakolom, kezdi előről. Hogyan tudnám ebben megakadályozni?2008. okt. 3. 17:53
1/6 anonim válasza:
Egy barátnőm leragasztotta vastag ragasztószalaggal azokat a szekrényeket, amiket nem akart, hogy kipakoljon a gyerek. Bevált!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ki fogom próbálni, holnap veszek szalagot! :-)
2008. okt. 3. 18:18
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni bababoltokban gyerekbiztos szekrényzárat. Bár a ragasztószalag biztos olcsóbb, de a szekrényzárat többször is ki tudod nyitni. Keress rá a Brendon honlapján.
4/6 anonim válasza:
miért akarod??
ez egy ilyen kor-tegyél olyan dolgokat alulra-pl zoknit,amiket rámolgathat.miért akarod a kiváncsiságát-felfedező kedvét letörni??.neki most minden érdekes,izgalmas,meg kell nézni,fogni,kóstolni mindent.állits fel szabályokat-h mit nem-pl borosüveget ne dobálja-és engedj néhány szekrényt neki.
5/6 anonim válasza:
Én is úgy pakoltam a szekrényeket, mióta mászik, hogy alulra tettem az olyan dolgokat, amit könnyen vissza lehet hajtani / nadrágok / ill. van egy fiókja, amibe a zoknikat tettük, na azt naponta 20* kipakolja. Most ilyen kis felfedező korban vannak, nincs ebben semmi rossz, hagy csinálja. Amit viszont nem akarok, hogy kipakoljon lezártam.
6/6 A kérdező kommentje:
De nekem minden szekrényem olyan hogy alul van. Nincs fölső szekrényem. A konyhába persze hogy alulra műanyagot tettem, azt pakolhatja is, de a ruhákat nem tudom olyan helyre pakolni, ahol nem éri el, és azért az nem jó, hogy naponta hatvanszor pakolja ki a tiszta ruhákat.
2008. okt. 4. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!