Elakadtunk. Valakinek szép, különleges lányneve?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mielőtt terhes lettem, azt gondoltam, a kisfiú név választással meg fog gyűlni a bajunk, nehezebbnek gondoltam, mint kislány nevet találni. Erre a fiúnevünk már rég megvan, viszont hiába olvastam el 100x az utónévkönyvet, egyik kislány nevet sem érzem magunkénak. Valami különlegeset szeretnénk, de azért ne kelljen 3x elmondani, hogy hívják, ha valaki megkérdezi :) Még bújkált eddig, nem tudjuk, ki növekszik odabent.
Vezetéknév Kiss.
Köszi a segítséget :)
2016. okt. 11. 23:10
12/21 anonim válasza:
Helka, Borka, Nike, Gemma, Georgina, Mikolt, Dezi, Zille.
13/21 anonim válasza:
Az én kedvenceim a Tímea és a Noémi.
15/21 anonim válasza:
Mikolt becézni Miminek becézném. (Nekem kedvenc, de tudom, hogy elég megosztó név)
Karolina, Kornélia, Zamira is szép lenne szerintem.
16/21 anonim válasza:
Kamilla, Loréna, Karolina, Izabella
17/21 anonim válasza:
Linett a kislányom neve:)
Amúgy ezek tetszenek még: Bianka, Elina, Nerina, Elizabet,Izabella, Olívia, Loren, Lilien, Loretta, Viktória
18/21 anonim válasza:
Médea, Anissza, Abigél, Daniella, Darinka, Janina, Marcellina, Mariella, Marina, Odett, Abigél, Gvendolin, Cecília
19/21 anonim válasza:
Kiss vezetéknévhez szerintem érdemes hosszabb, kissé lágyabb hangzású keresztnevet választani. A kisebbik lányom Emília, Mili-nek becézzük szerintem passzolna a ti nevetekhez is.
20/21 anonim válasza:
Édua, Alízia/Aliza, Olívia, Zafira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!