Babylove naptej bevált nektek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 15:04
1/5 anonim válasza:
nekem igen, én magamon használtam terhesen, fújosat, babanaptejet (asszem 20 faktor körülit) és nekem nem volt gondom a nappal, szerintem jó árban van és megfelel a minősége, van benne titán dioxid is és azt mondják az fontos, h legyen......én a kisfiamat is azzal fogom kenni, persze sose leszünk tűző napon, ill. sapka nélkül, mert nincs az a naptej....
2/5 anonim válasza:
nem is tudtam,h naptejet is gyártanak!ha ezt tudom akkor azt veszem,mert eddig minden babylove-os dologgal maximálisan meg volta elégedve!kb:milyen áron van?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mennyibe kerül,csak azt,hogy van naptej és napozókrém,az egyik 30,a másik 40 faktoros,szerintem jó lesz,nekem is bevált az összes Babylove termék.
2010. ápr. 26. 08:12
4/5 anonim válasza:
szia! első voltam, most nézem, h a miénk nem babylove-s, hanem dm-es, sundance, de ugye az detto dm termék és szerintem u.a, szóval én bátran ajánlom.....hogy mennyi az ára? csak annyit tudok h mikor vettem egy ilyen faktoros krém, fújos változatban szinte a kétszerese volt!!!
5/5 anonim válasza:
a Dm-es SunDance Kids-esem van,az 200ml-is és 1600,-volt,de ha van babylove-os naptej akkor beszerzek,mert szeretem ezt a márkát!na akkor ma elmegyek és utána járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!