S. O. s! 37.6 fokos hőemelkedés fogzástól lehet? Mit adjak neki ami folyadékot pótol, mert se vizet, se teát, se gyümilevet nem fogad el.8 hós, tápszeres
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 12:46
1/4 anonim válasza:
Tápszert add neki (amennyi a mennyisége), majd kis adag tápszer vízzel felöntve.(1 kanál tápi+ kb. 60 ml víz) Eleinte én is így "csaptam be" az enyémet, mert vizet nem volt hajlandó inni. Ha nem megy le a láza és nem iszik akkor se, akkor feltétlen ügyelet! De nagyon remélem, így inni fog, mert ez a csel bejött nálunk is.
2/4 anonim válasza:
Adhatsz neki szivacsot és abbol kiszopogathatja a vizet.De ha már van foga akkor vigyázva mert könnyen kiharap belöle.
3/4 anonim válasza:
Nekünk az orvos azt mondta, hogy sosincs hőemelkedés,láz fogzástól,akkor biztos beteg,Viszont olyenkor jobban megindulnak a fogak, ha beteg.Én is ezt hittem, aztán kiderült,hogy piros a torka.Nurofent adtam neki, fogzásra is jó.
4/4 A kérdező kommentje:
nem igazán fogadja el úgy sem,most már bizti vagyok hogy nem a fogacskája,mert tegnap délután 2-kor 38 fok volt,még hajnali 3-kor is.de hogy akkor mi lehet,mert semmi más tünet nincs...10-re viszem doihoz szegénykémet :( Ráadásul tök egyedül vagyok vele,mert apa tegnap reggel elutazottt 1 hétre :(
2010. ápr. 26. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!