Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsi is az ami az...

Milyen babakocsi is az ami az alábbiakat tudja? Mire érdemes vadásznom (használtan persze).

Figyelt kérdés

1. Esernyőre könnyedén összecsukható, nem 2 méter hosszú.

2. Esetleg valami akasztója is van amivel vállra lehet venni (BKV-záshoz kellene)

3. Könnyű, MAX! 4-5 kiló

4. A súlyához képest azért nem esik szét azonnal és a kerekei sem hangyányiak tehát a sima városi közlekedésben azért még jól használható (keveset lesz használva, de azért nem szeretnék az összes gödörben ottragadni)

5. Esetleg dönthető de ha már sima pihenőpozíciós akkor is jó - de nem ez az első számú szempont.

6. Nem túl drága

2010. ápr. 25. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem ha újszülöttkortól és olcsón akarsz, akkor 2-őt kell venned, egy nagyobbat ami egészen piciknek jó, későbbre egy sportkocsit, mert újszülöttkortól való nem tudom van e ami esernyőre csukható és könnyű. A Peg Perego-nak pl. a vázán lehet cserélgetni a autóba is szerelehtő mózeskosarat és hordozót, és később egy ülős részt ha már nagyobb a baba. Sztem nagyon praktikus, bár 100e felett van az ára! Használtan már féláron is megkaphatod.
2010. ápr. 25. 12:40
 2/2 A kérdező kommentje:
A gyermek 1.5 éves, gyalog közlekedik, de hosszabb távon elfárad, azért kellene.
2010. ápr. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!