Nektek mikor és hogyan esett le elsőnek a babátok? Lett végül baja?
Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 09:06
11/17 anonim válasza:
Azt kérdezte mikor esett le először. Bocsánat hogy én nem voltam olyan felelőtlen hogy az ágyon hagyjam és onnan essen le, majd a következőnél erre is figyelek, nehogy kimaradjon...Egyébként meg 2 éves koráig baba, onnantól kisded majd 3 évestől kisgyermek...
12/17 anonim válasza:
11,
Hékás, pont hogy melletted vagyok! (a szarra pontozott 6-os)
De attól még nem baba 1 év felett. Nem 2-től kisded, hanem 1-től.
13/17 anonim válasza:
Úgy látom idetévedtek a szuperanyák, akinek a gyereke még sose sehonnan nem esett le...... Persze....
14/17 anonim válasza:
Utolsó, ez miért olyan hihetetlen? Az enyém se esett le sehonnan, 15 hónapos. Mindig nagyon figyeltem erre, pont azért, mert tudom, hogy gyakori. Ettől függetlenül nem mondom, hogy szaranya, akinek leesett a gyereke, tudom, hogy elég egy pillanat is, nyilván nekünk szerencsénk is volt. De nem tudom miért kell megvetően szuperanyázni, meg meghazudtolni a másikat.
15/17 anonim válasza:
Kb 6 hónaposan lestartolt a franciaágyról, már csak a lábát tudtam elkapni, egy lila diónyi pukli lett a homlokán. Azt hittem valami komoly gond történt, pedig semmi extra, az orvos szerint gyakran előfordul sokakkal.
Ez az egy alkalom volt, 2 év alatt nem esett olyat, amivel sérülést szerzett volna.
16/17 anonim válasza:
Még nem esett le sehonnan a 10 hónapos fiam. De már esett el, ütötte be a homlokát, száját, csípte oda a kezét, dõlt el ülésbõl, úgy hogy koppant....
17/17 anonim válasza:
11 hónapos. A szoba végén voltam erre kitalálta, hogy ő fel fog mászni az ülőgarnitúrára. Nem jött össze, vagyis de, csakhogy ahogy mászásból ült volna ki leesett, olyan hirtelen meg nem értem oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!